DOLAR 32,5865
EURO 34,8071
ALTIN 2504,642
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Maslak kapılarını açtı

    Hilton İstanbul Maslak kapılarını açtı
    07.08.2018
    A+
    A-

    Hilton Hotels & Resorts markasının en yeni üyesi Hilton İstanbul Maslak, kapılarını açtı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını, İstanbul’un en önemli iş ve finans merkezlerinden Maslak’a taşıyan otel, işlevsel tasarımı, şık detayları, etkinlik mekanları ve dünyanın dört bir yanından rengarenk eserler sunan özel sanat galerisi ile şehre yepyeni bir soluk kazandırıyor.

    Şehrin hareketli iş ve finans merkezlerinden Maslak’ta konumlanan Hilton İstanbul Maslak, dikkat çekici tasarımı ile mest eden iç mekanları ve seçkin koleksiyonların sergileneceği sanat galerisi ile öne çıkıyor.

    Hilton Hotels & Resorts markasının, Türkiye’de bulunan 61’inci oteli olan Hilton İstanbul Maslak, her biri özenle dizayn edilmiş 17’si süit, toplam 284 oda ile hizmet veriyor. Oda ve süitler işlevsel ve konforlu tasarımları ve enfes şehir manzaralarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca iki ayrı ‘’Queen’’ yatak bulunduran oda kategorisi ve odaların oldukça geniş olması, otelin ayrıştırıcı özelliklerinden birkaçı.

    Seyahat deneyimlerine eksta lüks ve konfor katmak isteyen konuklar 24. katta konumlanan Executive Lounge’da panoramik İstanbul ve boğaz manzaraları eşliğinde gün boyu sunulan, hem göze hem damağa hitap eden atıştırmalık büfesi ve yerli yabancı içecek servisinin yanı sıra, özel danışma hizmetleri de alabiliyorlar.

    İstanbul’un en hareketli iş ve eğlence merkezlerinin kalbinde konumlanan 5 yıldızlı otel, eşsiz konumu ve iş insanlarının ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetleri ile şehrin akıp giden enerjisine ayak uyduruyor. Metro istasyonunun yanı sıra Boğaz Köprüsü’ne yakınlığı da, şehrin tam ortasında konumlanan otelin misafirlerine ulaşım açısından büyük kolaylık sağlıyor.

    İş toplantıları, önemli gün ve etkinlikler için birçok alternatif sunan otelin 27. katında, yıldızların tam altında konumlanan ve cam tavanı ile dikkat çeken ayrıcalıklı bir etkinlik mekanı bulunuyor. 6.600 metrekareye yayılan etkinlik alanında, 850 metrekarelik, toplamda 1.200 kişiyi ağırlayabilen ve gün ışığı alan büyük balo salonu mevcut. Hilton İstanbul Maslak’ta, tümü, en son teknoloji ekipmanlarla donatılmış ve farklı nitelikteki etkinliklere ev sahipliği yapabilecek şekilde kurgulanmış 22 adet toplantı salonu ve birden fazla etkinlik alanı bulunuyor.

    Hilton İstanbul Maslak, lobi alanında yer alan, adeta evrenin kapılarını aralar nitelikte renkli bir sanat seçkisi sunan özel sanat galerisi ile de Maslak’ın kültürel dünyasına ayak uyduruyor. Bu sanat galerisi, otelin dikkat çekici koleksiyonunun yanı sıra dünyanın dört bir yanından yerli ve yabancı sanatçıları ağırlayarak, farklı sergilere de ev sahipliği yaparak İstanbul’daki sanatseverlerin ilgi odağı olacağa benziyor.

    5 yıldızlı otel, sabah erken saatlerde ve iş çıkışı saatlerinde rahatlamak ve spor yapmak isteyen konuklar için harika bir konum alternatifi sunuyor. Ayrıca rahatlamak ve dinginleşmek isteyen konuklar için kapalı yüzme havuzu ve squash kortu mevcut.

    Hilton Hotels & Resorts markasının en yeni üyesine ilişkin detaylara yer veren Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan ise “Hilton’un ünlü otelcilik yaklaşımını Türkiye’de iş hayatının, gündelik hayatın ve kültürün bir araya geldiği en işlek ticaret merkezlerinden birine taşırken, ziyaretçilerimize son derece kapsamlı ve gerçek zamanlı bir deneyim sunacak olmaktan heyecan duyuyoruz. Otelimiz seyahatseverlerin, yöneticilerin veya beraber çalışan misafirlerimizin birbirleriyle temas kurabileceği, anlamlı birlikteliklere adım atabileceği mükemmel bir ortam sunuyor. Misafirlerimiz, şehre hâkim manzarasıyla yıldızların altında uzanan muhteşem mekânımız ‘’The Roof’’ dâhil, otelimizin geniş, modern odalarından ve ayrıcalıklı imkânlarından yararlanarak iş toplantıları ve ayrıcalıklı etkinlikler düzenleyebilecek” diye konuştu.

    Hilton Istanbul Maslak hakkında:

    İstanbul Maslak’ta Ağustos ayında hizmet vermeye başlayan Hilton İstanbul Maslak, misafirlerine kişisel hizmet anlayışının yanı sıra gerçek zamanlı hizmet anlayışıyla konaklama deneyimleri sunuyor. İşlevsel tasarımı, şık detayları ve pek çok alternatif sunan etkinlik mekanları ile şehre yepyeni bir soluk kazandıran otelde, 17’si süit, toplam 284 oda yer alıyor. 6 bin 600 metrekare etkinlik alanı, 850 metrekare büyük balo salonu ve üç kata yayılan, her biri en son görsel-işitsel teknolojiyle donatılmış, 22 toplantı odası bulunan Hilton İstanbul Maslak, dünyanın dört bir yanından renkli bir sanat seçkisi sunan özel sanat galerisi ile de öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.