DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton’dan flash bahar indirimi

    Hilton’dan flash bahar indirimi
    15.03.2018
    A+
    A-

    Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da 300’den fazla noktada yüzde 25’e* ve Amerika’da yüzde 20’ye varan indirimleri kaçırmayın

    Bahar nihayet geliyor… Hilton, baharı kutlamak için Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da bulunan otellerinde bir hafta sürecek ve Hilton Honors üyelerine* özel ek yüzde 5 indirim fırsatıyla yüzde 20’ye varan indirime giriyor. Hilton otellerinde ister sevdiğiklerinizle bir spa tatiline çıkararak, ister Paskalya tatilinde sıcak kıyılara açılarak, isterseniz de hafta sonu kaçamağı yaparak değerlendirebileceğiniz bu müthiş indirim fırsatını kaçırmayın.

    İndirim sadece 13-19 Mart tarihleri arasında geçerli olup Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da 16 Mart-24 Haziran 2018 tarihleri arasında ve Amerika’da Mart-Eylül ayları arasından seçilecek günlerdeki konaklamalara uygulanacak. İndirim, Curio Collection by Hilton, Hilton Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, DoubleTree by Hilton, Hampton by Hilton, Hilton Garden Inn, Conrad Hotels & Resorts ve Waldorf Astoria Hotels & Resorts dahil olmak üzere Hilton markasının tüm portföyünü kapsayacaktır.

    Daha fazla bilgi için lütfen www.hilton.comadresini ziyaret edin. Hilton kanalları üzerinden doğrudan rezervasyon yaptıran konuklar garanti edilen en uygun fiyat fırsatına ulaşabilecek.

    Konuklar için öne çıkan teklifler *:

    Hampton by Hilton London Gatwick Airport –%15’e varan indirim

    DoubleTree by Hilton Hotel Wroclaw –%25’e varan indirim

    Hilton Edinburgh Carlton – %25’e varan indirim

    Hilton Garden Inn Dublin Custom House – %25’e varan indirim

    DoubleTree by Hilton Dubai – Business Bay – %25’e varan indirim

    DoubleTree by Hilton Hotel Metropolitan – New York City – %20’ye varan indirim

    Alexandra Barcelona Hotel, Curio Collection by Hilton – %25’e varan indirim

    The Diplomat Beach Resort Hollywood, Curio Collection by Hilton – %20’ye varan indirim

    Hilton Buenos Aires – %20’ye varan indirim

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.