DOLAR 32,3322
EURO 35,157
ALTIN 2245,67
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton’un İstanbul’daki en yeni oteli kapılarını açıyor

    Hilton’un İstanbul’daki en yeni oteli  kapılarını açıyor
    03.07.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de açıyor. Üçü süit olmak üzere toplam 104 odasıyla misafirlerini ağırlayacak olan otel, ayrıcalıklı konumuyla başlıca iş ve alışveriş merkezlerine kolay erişim imkanı da sunuyor.

    İstanbul, 27 Haziran 2019 – Bulunduğu her ülkede hayatlara dokunan, yaşam standartlarına bambaşka bir boyut kazandıran Hilton, İstanbul’daki en yeni oteli DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe’nin kapıları bugün misafirlerine açıyor. Esentepe, Şişli’de bulunan 104 odalı otel, Hilton’un önde gelen markalarından biri olan DoubleTree by Hilton bünyesine eklenen son oteli konumunda bulunuyor. Geçmişte “Biz Cevahir İstanbul” olarak bilinen otel, Hilton ve Biz Cevahir İnşaat Turizm ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi arasında imzalanan sözleşmesinin ardından DoubleTree by Hilton olarak hizmet vermeye başlayacak.

    DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe otelinin Genel Müdürü İnan DoğanHilton’un sunduğu DoubleTree’nin misafirperverliğini İstanbul’un canlı iş ve alışveriş bölgesi olan Şişli’ye getirdiğimiz için çok mutluyuz. Misafirlerimizi, sembolümüz olan eşsiz DoubleTree kurabiyemiz ve Hilton’un itinalı hizmeti ile karşılayacağız.

    DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe, zarif dekorasyonu, üçü süit olmak üzere toplam 104 odasıyla misafirlerini ağırlayacak. Ücretsiz Wi-fi, kapalı bir havuzu içeren modern sağlık kulübü, Türk hamamı, fitness merkezi ve donanımlı Spa tesisinin yanı sıra, son teknoloji ile donatılmış 6 adet toplantı odası bulunan otel, Dünya mutfağının yanı sıra Türk mutfağından lezzetlere de yer veren Zeytinyalı restoranıyla da misafirlerine eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

    Gayrettepe metro istasyonunun yakınında, İstanbul şehir merkezinden birkaç dakika mesafede konumlanan DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe, şehrin gözde alışveriş merkezlerine, seçkin restoranlara, eğlence merkezlerine ve iki büyük futbol stadyumuna yakınlığı ile göze çarpıyor.

    Otel; Taksim Meydanı, Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Cevahir Alışveriş Merkezi, Kapalı Çarşı ve Boğaziçi Kıyıları gibi İstanbul’un keşfedilmesi gereken noktalarına son derece yakın bir konumda bulunuyor.

    Açılışa özel misafirlere 1.000 Hilton Honors puanı kazanma fırsatı

    Hilton’un ödül sahibi misafir sadakat programı olan Hilton Honors’ın bir parçası olan DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe’de misafirler, dünyadaki tüm diğer Hilton otellerinde olduğu gibi rezervasyonlarının neredeyse tümünü puanla ya da puan ve para kombinasyonları içerisinden seçim yapma imkanına sahip olacaklar. 27 Haziran-27 Eylül tarihleri arasında DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe’de konaklayan misafirleri ise, gerçekleştirdikleri her konaklama başına 1.000 puan tutarında bir açılış bonusu kazanma fırsatı bekleyecek. Misafirler, özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi ve Hilton Honors cep telefonu uygulaması da dahil olmak üzere çeşitli fırsatlara da erişebilecekler.

    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.