DOLAR 32,5079
EURO 34,9095
ALTIN 2439,217
BIST 9705,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HOGAN Ankara Armada AVM Mağazası açıldı

    HOGAN Ankara Armada AVM Mağazası açıldı
    06.08.2018
    A+
    A-

    Italyan Lüks Sneaker markası HOGAN, yeni butiğini Ankara’nın prestijli alışveriş merkezi Armada’da hizmete sundu. İstinyePark, Akasya ve Aqua Florya alışveriş merkezlerinde yer alan butiklerinin ardından HOGAN, Türkiye’deki dördüncü mağazasını Ankara’da moda severlerle buluşturdu.

    HOGAN’ın çabasız şıklığı Ankara’lılarla buluşuyor. Türkiye’de dördüncü mağazasını Ankara’nın en prestijli alışveriş merkezlerinden Armada AVM’de açan HOGAN, 150 metrekarelik geniş satış alanına sahip butiğinde modern ve lüks konforun anahtarını sunuyor.

    Lüks Italyan sneaker markası HOGAN, Türkiye’deki büyümesini Ankara’da açılan yeni mağazası ile sürdürüyor. İstanbul’un en prestijli alışveriş noktalarından IstinyePark, Akasya ve Aqua Florya AVM mağazalarındaki yatırımlarına Ankara Armada AVM mağazasını ekleyen marka, Türkiye’deki yatırımlarını sürdüreceğinin işaretini veriyor.

    HOGAN, Ankara butiği dekorasyonunda, yenilikçi ve modern malzemelerin ve metalik dokunuşların birleşimi ile yepyeni bir konsept yaratıyor. HOGAN ‘ın kendine özgü modern yaşam tarzını ve çabasız şıklık felsefesini yansıtan yeni koleksiyonu, Ankara Armada AVM mağazasının eşsiz atmosferinde unutulmaz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.