DOLAR 32,5154
EURO 34,9173
ALTIN 2439,135
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotpoint Aktif Köpük ile çamaşırlarınız kışa hazırlanıyor

    05.11.2018
    A+
    A-

    Hotpoint, tüketici ihtiyaçları doğrultusunda son teknolojiyle geliştirdiği ürünleri ile hayatlarımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Kış aylarının gelişi ile başlayan hummalı temizliklerde, evinizin en büyük yardımcısı Hotpoint’in Aktif Köpük teknolojili çamaşır makineleri oluyor.

    Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber evlerde de büyük bir hareketlilik göze çarpıyor. Yazlıkların yerini kışlıklar alırken, pikeler de yorganlarla değiştiriliyor. Yüksek teknoloji ve kalitede akıllı beyaz eşyalar üreten Hotpoint’in çamaşır makineleri Aktif Köpük ve 10 Kazan Hareketi sayesinde dönemsel kış temizliği yaparken aileniz için hijyen ve konforu katlıyor.

    Aktif köpüklerle mükemmel temizlik

    Yaz aylarında kapalı ve havasız ortamlarda kalan yorganların temizlenmesi ve pikelerin hijyenik bir şekilde önümüzdeki bahara dek saklanabilmesi için işinizi kolaylaştıran Aktif Köpük teknolojisi, yıkamanın başında makinenin alt kısmında bulunan mekanizmanın içerisinde su ve deterjanın aktif köpüğe dönüştürüyor. Geleneksel çamaşır makinelerine göre %60 daha fazla temizleme performansını beraberinde getiren Aktif Köpük gücünün altında, deterjan enzimlerinin kumaşa daha iyi nüfuz etmesi yatıyor.

    8kg, 9kg ve 11 kg kapasite alternatifleriyle yorganlar gibi büyük parçaların rahatlıkla yıkanmasına imkan veren çamaşır makineleri, Hotpoint’e özel 10 kazan hareketiyle de en inatçı lekeleri bile en iyi şekilde çıkarabilmek ve çamaşırları derinlemesine temizlemek üzere tasarlandı.

    Kazaklarınızda Woolmark güvencesi

    Mevsim geçişlerinin belki de en sevilmeyen tarafı dolaplarda yazlık-kışlık giysi değişimini yapmak. Geçen yıldan kaldırdığınız kışlıkları çıkarma zamanı geldiğinde, hassas kazaklarınızı nasıl temizleyeceğiniz ise çok önemli. Woolmark Green Care sertifikasına sahip Hotpoint çamaşır makineleriyle, etiketinde “Sadece elde yıkayın” yazan yünlülerinizi bile güvenle yıkayıp yumuşacık giyebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.