DOLAR 32,5593
EURO 34,8378
ALTIN 2430,203
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotpoint geniş hacimli buzdolapları ile tazeliğe yer açıyor

    Hotpoint geniş hacimli buzdolapları ile tazeliğe yer açıyor
    01.08.2018
    A+
    A-

    Hotpoint’in 84 cm geniş hacimli buzdolapları, Active Oxygen teknolojisi ve Dual Cool Soğutma Sistemi ile yiyeceklerin tazeliğini 35 güne kadar korurken tüm lezzetlere yer açıyor

    Hotpoint, gıdaların keyfini daha uzun süre çıkarıp daha az gıda israf etmeye yardımcı olmak için geliştirdiği Active Oxygen teknolojisini içeren buzdolabı serisini genişletiyor. 84 cm genişlik ve 621 litre hacmin yüksek performansla buluştuğu buzdolapları, yiyeceklerin tazeliğini 35 güne kadar korumanın yanı sıra tüm lezzetlere yer açıyor. Sahip olduğu genişlik ve hacimle Hotpoint ürün ailesinde, kendi sınıfında bir ilk olarak kullanıcıların beğenisine sunulan buzdolapları, üstün soğutma ve alan yönetimi çözümleriyle fark yaratıyor.

    Akıllı çözümlerle kalıcı tazelik

    Hotpoint buzdolaplarında bulunan Active Oxygen teknolojisi, negatif iyonlar ve ozon molekulleri yayarak gıdaların uzun süre taze kalması için en uygun ortamı sağlıyor. Ayrıca Dual Cool özelliğiyle biri buzdolabı, biri derin dondurucu bölmesinde bulunan iki bağımsız soğutma sistemi sayesinde buzdolabı ve dondurucu bölmeleri arasında koku geçişi önlenmiş ve her bölüm için en ideal nem oranı elde edilmiş oluyor. Konu tazelik olunca sınır tanımayan Hotpoint’in Active Fresh tazelik filtresi, sebzelik bölmesindeki gıdalardan yayılan etilen gazını da tutarak uzun süren tazeliği garanti altına alıyor.

    Sizi ve mutfağınızı düşünen tasarım

    5 farklı yükseklik ayarı ile ihtiyaca göre saklama alanı oluşturulmasına imkan veren asansörlü kapı rafı, aşağı yukarı hareket eden sistemi sayesinde en uzun şişelere bile dolapta yer açıyor. Sağ ve sol olmak üzere 2 yönde hareket edebilen ya da isteğe göre çıkarılabilen hareketli buzmatik ile dondurucu bölmesinde de saklama alanı kullanıcı tercihlerine göre düzenlenebiliyor. Cihazı duvara sıfırlamayı mümkün hale getiren düz arka paneli, kapı açma özgürlüğü sağlayan özel kapı menteşe sistemi, kolaylıkla kayan raylı çekmece sistemleri, aydınlatma için kullanılan göz yormayan sahne ışıkları ve dayanıklı temperli cam raflarıyla Hotpoint buzdolapları maksimum konforu mutfaklara taşıyor.

    Hotpoint 84 cm Active Oxygen buzdolabı 10 yıl kompresör garantili.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.