DOLAR 32,4564
EURO 34,7437
ALTIN 2441,423
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotpoint spirilizatörlü multi blender sebze ve meyvelere yaratıcı bir dokunuş katıyor

    Hotpoint spirilizatörlü multi blender sebze ve meyvelere yaratıcı bir dokunuş katıyor
    02.08.2018
    A+
    A-

    Yeni Hotpoint Spirilizatörlü Multi Blender, hayal gücünü genişletecek sebze ve meyve tabakları hazırlanmasına yardımcı oluyor. Blender kiti ile doğrayıp, karıştırıp, ezerek lezzetli çorbalar ve soslar hazırlamak daha da pratik hale geliyor. Spirilizatörlü Multi Blender, üzerindeki 4 farklı kesim seçeneği ile kullanıcılara en sevdikleri meyve ve sebzeleri çeşitli renkli şeritlere veya dilimlere dönüştürme imkanı verirken, sofralara sağlıklı ve güzel salatalar sunuyor.

    Tek cihaz, çok fonksiyon

    Kullanıcıların mutfaktaki beklentilerine ve konforuna özen gösteren Hotpoint, farklı ihtiyaçlara cevap veren çeşitli aksesuarları, Spirilizatörlü Multi Blenderinbenzersiz çelik aksesuar bölmesinde buluşturuyor. Genişliğiyle öne çıkan doğrayıcı haznesi ve 6 farklı hız seçeneğinin yanı sıra doğrama, rendeleme, dilimleme, çırpma, el blenderi ve spirilizatör fonksiyonlarıyla dikkat çeken Hotpoint multi blender, tüm lezzetlere hareket getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.