DOLAR 32,5743
EURO 34,9803
ALTIN 2456,251
BIST 9777,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotpoint’ten 31 market poşetini tek seferde saklayan Active Quattro buzdolabı

    Hotpoint’ten 31 market poşetini tek seferde saklayan Active Quattro buzdolabı
    01.11.2018
    A+
    A-

    Hotpoint’in yeni Active Quattro buzdolabı, daha akıllı ve daha çok yönlü depolama ile gıda korumasını en üst düzeye çıkarıyor ve kış mevsimi için stoklar yapılırken mutfaklarda tüm lezzetlere yer açıyor.

    Olağanüstü 591L net hacmi ve daha akıllı alan yönetimi ile, Hotpoint’in yeni Active Quattro buzdolabı, geniş ailelerin iştahına ayak uydurmak için mükemmel çözüm anlamına geliyor. Farklı büyüklükteki malzemeler için uygun alanlar barındıran yeni dört kapılı buzdolabı, sunduğu esnek depolama çözümleriyle tüm ihtiyaçları karşılıyor ve gelişmiş teknolojlerin zenginliği sayesinde her türlü gıda için ideal saklama koşulunu sağlıyor. 384 lt net soğutucu kapasitesi ve 207 lt net dondurucu kapasitesine sahip Active Quattro, 31 market poşetini* tek seferde saklayabiliyor.

    İdeal sıcaklık ile uzun süren tazelik

    Multipower Invertor Kompresörü buzdolabının kapısı her açıldığında termal şoku önlemek ve gıdaların tazeliğini daha uzun süre muhafaza edebilmek için hızlı bir şekilde ideal sıcaklığı geri yüklüyor.

    Dondurulmuş gıdaları orijinal lezzeti ile tüketin

    Active Quattro, yiyeceklerinizi orijinal dokusu, rengi ve besin değeri ile donduruyor. Freeze Care özelliği, ısı dalgalanmalarını önleyerek gıdalarda oluşan dondurucu yanıklarını engelliyor ve böylece gıdaların kalitesini koruyor. Ayrıca Active Defrost fonksiyonu, buzdolabınız buzlanma yapmaya başladığında devreye girerek buzlanmayı önlüyor. Sadece ihtiyaç halinde çalıştığından zaman ve enerji tasarrufu da beraberinde geliyor.

    Maksimum sessizlik ve konfor

    Active Quattro, dondurucusunun üstün performansı sayesinde 37,5 dB(A) düşük ses seviyesini garantiliyor. Kapı kulbuna entegre geniş dokunmatik ekranı sayesinde kolay ve hızlı kontrol ise elinizin altında oluyor. Özel yüksek rafı ile en uzun şişeleri bile kolayca sığdırmaya imkan veren buzdolabı, kademeli yükselen özel sahne ışık sistemi ile gözünüzü yormadan aradığınız gıdaları kolayca görmenizi sağlıyor. Derin dondurucu bölümünde yer alan hareketli raflarsa, en arkadaki yiyeceklere en öndeki kadar kolay ulaşabilmeniz için tasarlandı.

    *591 lt net hacim için 31 market poşeti, 18.7 L HDPE poşetin kullanım alanına denk hacim baz alınarak hesaplanmıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.