DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hyatt Centric Levent İstanbul’da rüya gibi düğünler

    Hyatt Centric Levent İstanbul’da rüya gibi düğünler
    15.03.2019
    A+
    A-

    Doğunun büyüsü ile batının modernizmini yansıtan, dünyanın en renkli şehirlerinden İstanbul’un kalbindeki lüks ve konforun buluştuğu Hyatt Centric Levent İstanbulhayatlarının en mutlu gününe adım atmaya karar veren çiftler için romantik düğünlere ve organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

    Hayatlarının en özel gününde hayallerini gerçekleştirmek isteyen çiftlere, yaşam boyu keyifle hatırlayabilecekleri unutulmaz anlar yaşatan Hyatt Centric Levent Istanbul, lüks ve eğlencenin buluştuğu muhteşem davetlere imza atıyor.

    İster aile ve yakın dostlarla küçük bir nişan töreni, ister görkemli bir düğün planlansın tüm sevdikleriyle birlikte hayatlarının en unutulmaz gününe adım atacak çiftler için 180˚C gün ışığı alan 220 kişilik balo salonu cazip bir seçenek sunuyor. Düğün öncesinde kokteyl almak isteyen çiftler, Gold Lounge alanında keyifli vakit geçirebiliyorlar. Geniş ve konforlu oturma grupları ile terası ve akvaryum alanıyla mekan, egzotik bir ambiyansla konuklara eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Tecrübeli düğün planlama ekibi, eşsiz menü alternatifleri ve kişisel hizmetler ile Hyatt Centric Levent Istanbul’da çiftleri hayallerinin ötesinde bir düğün organizasyonu bekliyor.

    Düğün sonrası “After Party” ile geceye devam etmek isteyen çiftler ve konuklar için Hyatt Centric Levent İstanbul’un içinde yer alan Jungle 8 Kulübü, sınırsız bir eğlence sunuyor. Sonrasında düğün yorgunluğunu atmak isteyen çiftler için içerisinde iki hamam, ısıtmalı havuz, saunalar, spor ve fitness salonu bulunan üç katlı Casia SPA by Spasoul, son derece konforlu ve huzurlu bir ortam yaratıyor. Spa içinde çiftler için özel kiralanabilen VIP Suit’te ise buhar odası, jakuzi ve iki kişilik masaj yatağı, ön balayı için mükemmel bir alternatif olarak öne çıkıyor. Hyatt Centric Levent İstanbul’da çiftleri romantizm ve huzurun doruklarında rüya gibi bir düğün bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.