DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    I-TECH katılımcılarına Bilge Adam’dan indirim

    I-TECH katılımcılarına Bilge Adam’dan indirim
    29.05.2019
    A+
    A-

    14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı’na katılan Bilge Adam Akademi, katılımcılara birçok fırsat sunuyor.

    Ankara’nın ilk teknoloji fuarı I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı, 14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde teknoloji meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor. 22 yıldır bireylere ve kurumlara teknoloji eğitimleri veren Bilge Adam, I-TECH’te stand açıyor. Katılımcılar I-TECH’te Bilge Adam Bilişim Grubu ve Bilge Adam Akademi’yi daha yakından tanıma fırsatı bulurken, aynı zamanda birçok fırsatı yakalayabilecek.

    10 ŞANSLI KİŞİYE HEDİYE

    Tüm I-TECH katılımcılarına Bilge Adam Akademi’de %50 indirim hakkı verecek olan Bilge Adam ayrıca, standının önünde çekilen fotoğraflarını Instagram’da #bilgeadamakademihashtag’i ile paylaşan 10 kişiye Bilge Adam Akademi’den eğitim hediye edecek.

    HHB Expo tarafından düzenlenen I-TECH’te sosyal medyanın, yapay zekanın, E-music, E-sports, Gaming, Console Gaming ve Robotics’in önemli isimleri ziyaretçilere deneyimlerini aktarırken kablosuz teknolojilerden drone’lara, sanal gerçeklikten 3D yazıcılara, otonom araçlardan sensör teknolojisine kadar ürünler sunan katılımcılar yer alacak, global trendler keşfedilebilecek.

    T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ankara Ticaret Odası’nın destekleri ve Ankara Üniversitesi Akıllı Sistemler ve Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASTAM) işbirliğiyle gerçekleştirilen I-TECH’in binlerce kişiyi ağırlaması bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.