DOLAR 32,5885
EURO 34,7922
ALTIN 2507,852
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ian Schrager’in Bodrum Edition’ı en iyiler tarafından ödüllendirildi

    Ian Schrager’in Bodrum Edition’ı en iyiler tarafından ödüllendirildi
    23.10.2019
    A+
    A-

    The Bodrum EDITION, dünyanın üst segment hizmet kuruşları tarafından tanınan World Luxury Hotel Gala Töreni’nde En Lüks Evlilik Lokasyonu kategorisi de dâhil olmak üzere bir dizi prestijli kategoriden birçok ödül kazandı. Ödül Rovaniemi’deki SantaPark’ta yapılan gösterişli bir törende açıklandı. On üçüncüsü düzenlenen; global ve yerel, bazda sunulan, kamuoyu ile seçilen ve kazananlara hak ettiği gerçek tanınırlığı vadeden bu ödül törenine dünyanın dört bir yanından 300’den fazla misafir katıldı.

    The Bodrum EDITION aynı zamanda St Regis Kuala Lumpur’da düzenlenen resmi bir törenle gerçekleşen Haute Grandeur Awards Ödül Töreni’nden dokuz ödül ile ayrıldı. Sadece davetle katılınabilen etkinlikte, kazananlar anons edildikten sonra dünyanın dört bir yanından gelen sektörün önde gelenleri, misafirlerin ve basının önünde sahnede ödüllerini almaya davet edildiler. Bu tören kapsamında, The Bodrum EDITION, şu ödülleri kazandı:

    • Dünya’nın En İyi Lifestyle Oteli
    • Dünya’nın En Benzersiz Misafir Deneyimi
    • Türkiye’nin En İyi Düğün Oteli
    • Dünya’nın En İyi Sağlık ve Wellness Spa’sı
    • Türkiye’deki En Lüks Spa
    • Türkiye’deki En İyi Spa Tasarımı
    • BRAVA – Dünya’nın En İyi Düğün Mutfağı
    • BRAVA – Dünya’nın En İyi Resort Restoranı
    • BRAVA – Avrupa’nın En Lüks Sahil Restoranı

    Otelin muhteşem sonsuzluk havuzu ve sahilinin hemen yanında bulunan spa “The Spa at The Bodrum EDITION” dünya standartlarındaki servisleri için lüks spalara tanınırlık sağlayan bir kuruluş olan ‘World Luxury Spa Ödülleri’nde “Türkiye’deki En Lüks Plaj Resort Spa” ödülünü kazandı. Spa aynı zamanda lüks yaşam tarzı yayını LUX Life Magazine tarafından “En Lüks Sağlık ve Spa Deneyimi” ödülüne de layık görüldü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.