DOLAR 32,5622
EURO 34,9914
ALTIN 2422,669
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği İzmir Bölge Koordinatörü görevine Ahmet İlker Yaman atandı

    IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği İzmir Bölge Koordinatörü görevine Ahmet İlker Yaman atandı
    04.07.2018
    A+
    A-

    20 yıllık birikim ve deneyime sahip uzman sigorta ve reasürans brokerlik şirketi IBS, yönetim kadrosunu güçlendirerek büyümesini sürdürüyor. 2018 yılında dördüncü ofisini İzmir’e açan IBS, Bölge Koordinatörlüğü görevine sigorta sektörünün deneyimli ismi Ahmet İlker Yaman’ı getirdi.

    Deneyimli kadrosu ve güçlü mali yapısıyla sigorta brokerliği sektöründe istikrarlı şekilde büyümeye devam eden IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği (UIB Türkiye), yönetim kadrosuna sigorta sektörünün deneyimli ismi Ahmet İlker Yaman’ı dahil etti.

    IBS’in İzmir Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilen Ahmet İlker Yaman; 1988 yılında ODTÜ Maden Mühendisliği’nden dereceyle mezun olmuştur. Yaman, yüksek lisans programına devam ederken pek çok akademik çalışma ve yayına imza atmıştır. 1998 yılında Güneş Sigorta ile sigorta sektörüne giriş yapan Yaman, 16 yıl boyunca şirketin teknik ve satış departmanlarında çeşitli görevlerde bulundu. Güneş Sigorta’nın Ege ve Akdeniz Finansal Bölge Müdürlüğü görevlerini de üstlenen A. İlker Yaman, son 5 yıldır Nart Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş’de Ankara Bölge Müdürü olarak görev yapıyordu.

    Gerçekleştirilen atama ilgili açıklama yapan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi; “IBS’in Türkiye’deki 20. yılında hedeflediğimiz büyüme stratejilerimizi en verimli şekilde yürütebilmek amacıyla sektörün dinamikleri doğrultusunda yönetim kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. 2017/18 Sezonu’nda güzide kulübümüz Göztepe’nin forma sırt reklam sponsoru olarak adım attığımız İzmir’de, operasyonlarımızın sektörde önemli deneyimlere sahip A. İlker Yaman’ın kadromuza katılması ile güçlenerek gelişeceğine inanıyorum.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.