DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Icons & Styles’dan bir ilk

    Icons & Styles’dan bir ilk
    05.06.2018
    A+
    A-

    Icons & Styles, Dünyanın En Prestijli Lüks Seyahat Programına Sahip Lider Network’ü Virtuoso’ya Türkiye’den davet edilen ilk ve tek şirket oldu.

    Konusunda uzman seyahat danışmanlarının tasarladığı kişiye özel deneyimleri çok özel ayrıcalıklarla müşterilerine sunan, 2017 yılında kurmuş olduğu ortaklık ile Doğuş Grubu şirketlerinden Doğuş Turizm bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Icons & Styles, 23,7 milyar USD’lik işlem hacmi ile dünyanın en prestijli ve güçlü lüks seyahat network’ü olan ve sadece davet üzerine üye kabul eden Amerika merkezli Virtuoso’nun Türkiye’deki ilk ve tek üyesi oldu.

    Icons & Styles’ın kurucusu ve Genel Müdürü Koray Şahmalı; “Kuzey & Güney Amerika, Karayipler, Asya-Pasifik ve EMEA bölgelerinde seyahat deneyimleri tasarlayan şirketlerin yüzde 1’inden azının üyesi olabildiği bu saygın ağın Türkiye’deki ilk ve tek üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Virtuoso, üyesi olan tüm müşterilerine sağladığı gibi şirketimize de ayrıcalıklı, kişiselleştirilmiş seyahat deneyimleri ve yeni değerler sağlayacak. Sadece Virtuoso’nun otel programında elde edilen avantajlar sayesinde üyelerimize konaklama başına ortalamada yaklaşık 500$ (ABD Doları) fayda sağlayarak onlara en iyi değeri sunmamıza olanak tanıyacak” dedi.

    Koray Şahmalı sözlerine şöyle devam etti; “Virtuoso, Icons & Styles’a üyelerinin dünya genelinde VIP olarak seyahat etmesini garantileme imkanı veriyor. Dünyanın hemen her yerinde en iyiler içinden özenle seçilmiş Virtuoso üyesi lokal operatörler misafirlerinin mutluluğunu ve rahatlığını sağlamaya adanmış bir hizmet sunuyor. En iyi yerel rehberler, misafir tercih ve isteklerine göre tasarlanmış programları sıra dışı deneyimlere dönüştürüyor. Ayrıca konser biletlerinden özel şoförlü araçlara, en iyi restoranlarda ayrıcalıklı rezervasyonlara kadar sundukları tüm hizmetler ile seyahat deneyimini mükemmelleştiriyorlar”.

    Lüks seyahatin yaşam tarzıyla buluştuğu Icons & Styles, günümüzün seçkin gezginleri için istisnai tecrübeler ve olağanüstü deneyimler sunuyor. Icons & Styles’ın profesyonel danışmanları üst düzey misafir gezileri tasarlayarak mükemmelliğin ulaşabildiği son noktayı yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.