DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IDEAL HOMEX öncesi sektör devleri buluştu

    IDEAL HOMEX öncesi sektör devleri buluştu
    02.03.2018
    A+
    A-

    Tarsus Life Media, Zücaciyeciler Derneği ZÜCDER’in desteğiyle 13.’sünü düzenleyeceği Uluslararası İdeal Homex Ev Eşyaları, Züccaciye, Dekoratif Ürünler ve Çeyiz Fuarı öncesinde, sektör temsilcilerini yemekte buluşturdu. Holiday Inn Airport’taki gecede, İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Mutfak Komitesi Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki, Emsan Genel Müdürü ve ZÜCDER Başkanı Uğur Kaymak, Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Arif Karaca, Hisar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Erdoğan ile sektörün önde gelen profesyonelleri yer aldı.

    “IDEAL HOMEX Sektör Buluşması” etkinliğine ev sahipliği yapan Tarsus Türkiye’nin Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, dünya genelinde 15 farklı ülkede 130’un üzerinde fuar ve konferans etkinliği gerçekleştiren Tarsus Group’un, sektör profesyonellerini, sektörel satın almacılarla buluşturma konusunda küresel tecrübeye sahip uluslararası bir organizasyon olduğunu vurgulayarak, IDEAL HOMEX fuarını marka olarak korumak ve daha da büyütmek hedefinde olduklarını söyledi. Fuarların temel işlevlerinin; sektördeki üreticilerle satın alma profesyonellerini buluşturmak, yurt içi ve yurt dışında yeni kanallar açmak ve sektörün pazar pastasını büyütmek olduğunu belirten Aytemur, “IDEAL HOMEX 2018’in de üç asli görevi var. Bunlardan ilki, imalat ve ihracat yapan katılımcı firmalarımıza marketing konusunda etkili ve verimli bir platform oluşturuyoruz. İkincisi, dönemsel satın almacıları, katılımcı firmalarımızla buluşturarak önemli bir ticari kazanç kapısı açıyoruz. Ayrıca bu fuara özel olarak Ramazan öncesinde İslam coğrafyasında hareketlenen ev ve mutfak eşyaları sektöründeki hareketliliği IDEAL HOMEX’e taşıyoruz” dedi.

    IDEAL HOMEX, yeni dönemde Kuzey Afrika ve Sahra altı pazara da yönelecek!

    Tarsus Life Media olarak, IDEAL HOMEX’i dünyanın sayılı fuarları arasında daha güçlü hale getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Aytemur, yeni dönemde var olan hedef pazarlara ek olarak özellikle Kuzey Afrika ile birlikte Sahra altı coğrafyaya açılmayı amaçladıklarını, böyledece fuar katılımcılarına çok daha geniş pazarlara ulaşma fırsatı sunacaklarını vurguladı.

    Tarsus Life Media tarafından Zücaciyeciler Derneği ZÜCDER’in destekleriyle düzenlenen IDEAL HOMEX, İstanbul Tüyap’ta 13. Kez kapılarını açacak. 29 Mart – 01 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda züccaciye, cam, porselen, seramik, çelik mutfak eşyaları, plastik ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mutfak eşyaları, dekoratif ev aksesuarları, hediyelik eşya, aydınlatma, ev tekstili ve çeyiz ürünlerindeki tüm yenilikler bir arada sergilenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.