DOLAR 32,5375
EURO 34,9128
ALTIN 2435,451
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IFTV ilk yılında üç günde 2300 kişiyi ağırladı

    IFTV ilk yılında üç günde 2300 kişiyi ağırladı
    06.10.2017
    A+
    A-

    RATEM-Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği ve CEO Event tarafından düzenlenen, T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Tanıtım Fonu desteğiyle ulusal yayıncılık sektörünü uluslararası alana taşıyan “IFTV – Uluslararası İstanbul Film ve Televizyon Forum ve Fuarı” 28-30 Eylültarihlerinde dünya yayıncılığını İstanbul’da bir araya getirdi.

    Dünyada medya, iletişim ve yayıncılık sektörüne yön veren liderlerin bir araya geldiği IFTV birinci yılında toplamda 2300 kişiyi ağırladı. Yurtdışından 258 kişinin katıldığı IFTV’de 22 yabancı konuşmacı misafir edildi. Konu başlıkları ve konuşmacıları ile her yönden dikkat çeken IFTV katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

    Türkiye’den ve Dünyadan Önemli İsimler IFTV’de buluştu…

    Tüm dünya yayıncılığının buluştuğu IFTV özel konukları ve konuşmacılarıyla da dikkat çekti. Açılışını Başbakan Yardımcısı Sn. Fikri Işık, Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakan Yardımcısı Sn. Fatih Metin, RTÜK Başkanı Sn. Prof. Dr. İhsan Yerlikaya ve RATEM Başkanı Sn. Yusuf Gürsoy’un gerçekleştirdiği IFTV ilk gününde ayrıca Telif Hakları Genel Müdürü Dinçer Ateş, RTÜK Üyeleri Esat Çıplak, İsmet Özdal Demirdöğen, Hamit Ersoy, Arif Fırtına, Ersin Öngel, Nurullah Öztürk ve Yargı Üyelerini de ağırladı.

    Salma Hayek, Penelope Cruz gibi dünyaca ünlü isimlerin oyuncu koçu Michelle Danner, İçerik ve Pazarlama Geliştirme Danışmanı Martin Cuff, Dünya Reklamverenler Federasyonu Medya ve Dijital Direktörü Matt Green, DVB İcra Kurulu Üyesi Stan Baaijanes, Virgin Radio International Başkanı Ian Grace, ASBU-Arap Ülkeleri Yayıncılığı Birliği TV Direktörü Nabiha Ben Saleh, Kantar Media Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Renata Uhlarikaova, Uluslararası DMB Geliştirme Grup Başkanı Gunnar Garfors, Maxim Ryabinko Nielsen Ürün Temsilcisi, Karnaval Medya Başkanı Ali Abhary, EBU Proje Müdürü Marcello Lombardo, Dolby Laboratuvar Direktörü Arkın Kol, TESİYAP Başkanı Birol Güven, İLDEK Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Aziz, Reklam Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdal, Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura, Şehir Üniversitesi Başkanı Peyami Çelikcan, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Şeref Ateş başta olmak üzere daha birçok yerli ve yabancı konuşmacıların katıldığı hepsi birbirinden farklı içeriğe sahip oturumları ile IFTV büyük ilgi gördü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.