DOLAR 32,4721
EURO 34,9617
ALTIN 2436,386
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İhracat hedefi Ortadoğu pazarının kapılarını araladı

    İhracat hedefi Ortadoğu pazarının kapılarını araladı
    23.03.2019
    A+
    A-

    Çevreyi ve doğayı koruyan, yüzde 100 doğal cilt bakım, kişisel bakım ve ev bakım ürünleri üreten Glohe Grup, INCIA markasıyla 18-20 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Dubai Derma Fuarı’ndaki standında ziyaretçilerini ağırladı. 2018’in son çeyreği itibarıyla başladığı ihracat çalışmalarında Bahreyn, İngiltere ve Irak olmak üzere şu an üç ülkeyle ihracat gerçekleştiren INCIA, global marka olma yolunda yeni ihracat pazarları görüşmelerini sürdürüyor.

    Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Güney Asya bölgesindeki dermatoloji, cilt bakımı ve lazerlere adanmış öncü ve en büyük etkinlik olan Dubai Derma Fuarı, 18-20 2019 Mart tarihleri arasında Dubai Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti. INCIA markasıyla fuarın katılımcıları arasında yer alan Glohe Grup, Ortadoğu pazarına ihracat hedeflerini geliştirmek üzere yeni bağlantılar sağladı. Şubat ayında Vivaness Nürnberg Fuarı’nda yerini alan INCIA, bu sene katıldığı ikinci fuar olan Dubai Derma ile 2019 yılındaki ihracat hedeflerini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

    Bekir Şahin: “Toplam ciromuzun yüzde 30’u kadar ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz”

    Fuar sonunda Dubai Derma 2019 Fuarı hakkında değerlendirmesini paylaşan Glohe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şahin, “Kozmetik ve ev temizlik ürünleri çok büyük bir alan. Çalışmalarımızı bu alana yoğunlaştırdık. Orada ürün gamımızı geliştirerek insan hayatına dokunan ürünleri geliştirmeyi hedefliyoruz. 2019 yılında ilk kez fuarlara katılıyoruz. 2018 yılında başlattığımız ihracat çalışmalarımızla şu an İngiltere, Bahreyn ve Irak’a ihracatımızı gerçekleştiriyoruz. Almanya, Rusya, Özbekistan pazarı ile de görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. 2018 yılında 10 milyon 300 TL ciroya ulaştıklarını belirten Şahin sözlerini, “2019 yılında toplam ciromuzun yüzde 30’u civarında ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Dubai Derma Fuarı’nda hedef pazarlarımız arasında yer alan Orta Doğu ve Körfez Bölgesi’ndeki ihracat hedeflerimizi geliştirmek üzere yeni ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduk” diyerek tamamladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.