DOLAR 32,5457
EURO 34,7086
ALTIN 2486,561
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İhtişam, lüks ve estetik Versace’de buluşuyor

    08.10.2019
    A+
    A-

    Lüks şıklığın temsilcisi olan Versace’nin iddialı tasarımları ihtişamı estetikle buluşturuyor.

    Saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşan Versace’nin göz alıcı tasarımları lüks, ihtişam ve estetiğin yeni adı oluyor. Prestijli kadın ve erkeklere sıra dışı saatler sunan Versace, karakterini saatiyle de ortaya koymak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

    Güç ve asaletin yansıması Versace’nin erkekler için tasarlanan modelinde hayat buluyor. Saatin metalik gri ve pembe altın renkli bileziği, pembe altın kaplama kasası ve koyu yeşil kadranı; renklerin estetik bir kaygı gütmeden nasıl buluşabileceğini eşsiz bir biçimde ortaya koyuyor. Markanın vazgeçilmezi Medusa figürü de kendine tasarımın zirvesindeki yerini koruyor.

    Versace’nin kadın modeli ise adeta şıklığın tanımını yeniden yapıyor. Lüks ve estetiği aynı çizgide buluşturan Versace, yeşil kadranında bir heykeltıraşın elinden çıkmış gibi duran ikonik Medusa figürünün yanı sıra logosuna da yer veriyor. Saatin bileziği de sarı altın kaplama ve çeliğin buluşmasıyla iddialı bir duruş ortaya koyuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.