DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İhtişam ve zarafetin göz alıcı buluşması: İmpress Kanepe

    İhtişam ve zarafetin göz alıcı buluşması: İmpress Kanepe
    16.04.2018
    A+
    A-

    İmpress kanepe ile yaşam alanlarında stilin tanımını değiştirmeye hazır mısınız?

    İmza attığı tasarımlarla her zaman özgün anlayış yaratmayı başaran Loda Mobilya, izlediği felsefeyle dekorasyon normlarına yön veriyor. Detaylarla farkı hissettiren Loda, modern ve minimal formda hayat bulan İmpress kanepe ile sıradanlığa meydan okuyor.

    Çizgi üstü bir tasarım, cesur bir tercih…

    Güçlü bir estetik anlayışı ve sınırların ötesinde bir bakış açısıyla tasarlanan İmpress kanepe, tercih edilen dizayn diliyle klasikleşmiş kanepe algısının dışında yer alıyor. Keskin hatlarına yumuşak bir geçiş sağlayan zarif tasarımıyla yaşam alanlarında bir yıldıza dönüşüyor.

    Daha çok hayat, daha çok işlevsellik fikriyle oluşturulan İmpress kanepe, ince estetik anlayışının yanı sıra fonksiyonel yönüyle de şaşırtıcı bir etki bırakıyor. Geniş oturma alanıyla rahat bir deneyim sunan İmpress, konforlu minderleriyle de bu rahatlığın bir parçası olmayı başarıyor.

    Detaylarla farklılaşan İmpress’i yüksek standartlı kılan diğer bir özelliği ise kusursuz işçiliği… Birinci sınıf kumaşların incelikle döşenmesiyle hayat bulan İmpress kanepe, aynı zamanda zengin renk seçeneği sunuyor. Bu anlamda hem salonlarınız hem de oturma odalarınız için güçlü bir seçenek oluşturan İmpress, renklerin hakimiyetinde dekorasyon özgürlüğü sunuyor. Üstelik sofistike pirinç ayaklarıyla rafine bir tavır sergileyen İmpress kanepe, tercihini özgün ve cesur tasarımlardan yana yapanlar için çarpıcı bir alternatif sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.