DOLAR 32,5408
EURO 34,9179
ALTIN 2426,086
BIST 9711,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IKEA, JASSA Koleksiyonu ile bahar sıcaklığını evlere taşıyacak

    IKEA, JASSA Koleksiyonu ile bahar sıcaklığını evlere taşıyacak
    31.03.2017
    A+
    A-

    Bu bahar, IKEA mağazaları capcanlı desenler ve otantik baskılarla renkleniyor! Güney Afrika ve Endonezya geleneklerinden ilham alan JASSA Kolekiyonu tamamen doğal malzemeler kullanılarak üretilen el yapımı ürünlerle dolu. Sınırlı sayıda üretilen bu özel koleksiyon, rengarenk desenli baskılar, karakteristik kıvrımlı çizgiler ve doğal materyallerle, tamamen baharın keyfini, dostlarınızla, dilediğiniz gibi çıkarmanız için tasarlandı.

    Yeni JASSA koleksiyonu için biraraya gelen 5 farklı tasarımcı, bildik ve tanıdık malzemeleri kullanarak şaşırtıcı ve beklenmedik tasarımlara imza attılar. JASSA Koleksiyonu, tıpkı koleksiyonun tasarımcılarını bir araya getirdiği gibi, ev yaşantısında da insanları bir araya getirmek düşüncesi ile tasarlandı.

    Farklılıkların uyumu…

    Birbirinden farklı düşünce yapılarına ve çalışma yöntemlerine sahip tasarımcıların bir araya gelmesiyle oluşturulan bu özel koleksiyona her tasarımcı kendi imzasını taşıyan çizgiler ekledi. İşte JASSA da tam olarak bu demek. Farklı ve bir arada!… Bir arada ve uyumlu!… Uyumlu ve farklı!…

    Biraz bohem, biraz modern…

    JASSA’nın konforlu yapısı, koleksiyonun parçalarını farklı tarzlarla bir arada kullanırken de kendini gösteriyor. Birkaç sade ve modern parçayı JASSA ürünleriyle hareketlendirerek kendi tarzınızı yaratmanız elbette mümkün!

    Üstelik evinizde yer açtığınız her bir JASSA ürünü diğerlerinden farklıdır. El yapımı ürünlerle ilgili güzel olan şey de işte tam olarak bu. Her bir ürün kendine özgü ve tek.

    Evinize baharın renklerini taşıyacak rengarenk yastıklar ve halılar, rüzgar çanı, sofralarınıza eğlence katacak tabaklar, rattan vazolar ve şapkalar… JASSA Koleksiyonu sofra takımlarından bahçe mobilyasına el yapımı ürünlerin eşsiz güzellikleri ile evlerinde baharı karşılamaya hazırlanan herkesi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.