DOLAR 32,5382
EURO 34,9153
ALTIN 2437,297
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IKEA’nın Lezzet Ailesi Büyüdü

    IKEA’nın Lezzet Ailesi Büyüdü
    12.04.2019
    A+
    A-

    Sunduğu yüzlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarıyla olduğu kadar restoran kafe ve gıda marketlerinde sunduğu
    lezzetleriyle de sevilen IKEA,
    keyifli bir mağaza turunu daha da eğlenceli
    hale getiren lezzet ailesini büyüttü.

    Restoran, kafe ve gıda marketlerinde hem keyifli bir mağaza turunda yenebilecek, hem de evde kolayca yapılabilecek farklı lezzetler sunan IKEA’nın menüsü yepyeni lezzetlerle zenginleşti.

    Lezzetli ekmek çeşitleri ve unlu mamüller artık tüm IKEA Gıda Marketlerinde!

    IKEA Gıda Marketleri unlu mamülleriyle ister keyifli bir alışveriş turu sonrası sıcacık bir fincan kahveye eşlik edecek lezzetler arayanlara, ister evde ailece yenecek tatlar arayanlara yepyeni seçenekler sunuyor.

    Soğanlı ekmekten fransız bagete, çikolatalı kruvasandan çikolata parçacıklı kurabiyeye, havuçlu cevizli kekten elma dolgulu kurabiyeye, tahıllı simide ve çok daha fazlasına kadar bolca seçenek sunan IKEA’nın ekmek ve unlu mamulleri menüsü şimdi tüm IKEA mağazlarında ziyaretçilerini bekliyor.

    IKEA restoranlarında yepyeni lezzetler!

    Çok sevilen İsveç köftesinin yanı sıra her zevke hitap eden farklı tatları ve uygun fiyatlarıyla ziyaretçilerinin uğramadan geçemediği IKEA restoranlarında da lezzet seçenekleri arttı. Örneğin bahara formda girmek isteyenlere özel cevizli, narlı roka salatası ve kinoalı buğday salatası tüm IKEA mağazalarında misafirlerin beğenisine sunuldu.

    Dilerseniz mağaza ziyaretinizde, dilerseniz alıp evinizde tadını çıkarabileceğiniz yeni lezzetler, tüm IKEA mağazalarında sizi bekliyor.

    IKEA restoranlarından tatlı fırsat!

    Mağaza turuna lezzet katmak isteyen ziyaretçileri IKEA’da tatlı bir sürpriz bekliyor. Şimdi IKEA restoranlarında bir tatlı alana, ikinci tatlı %50 indirimli! Haftanın her günü ve günün her saati geçerli bu tatlı fırsat tüm IKEA mağazalarında sizi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.