DOLAR 32,4662
EURO 34,736
ALTIN 2435,776
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İKM ve Time Lapse Türkiye’den TOKİ’ye duygulandıran tanıtım filmi

    İKM ve Time Lapse Türkiye’den TOKİ’ye duygulandıran tanıtım filmi
    15.05.2018
    A+
    A-

    İKM ve Time Lapse Türkiye, TOKİ’nin 2018’in başına kadar yaptıklarını bir tanıtım filmiyle anlattı. TOKİ’nin alt-orta gelir grubu için yaptığı çalışmaların anlatıldığı videoda, halkın Türkiye için yaptığı fedakarlıklar ön plana çıkarılıyor.

    Filmde, TOKİ’nin, başta şehit yakınları ve gaziler olmak üzere bu ülke için büyük fedakarlıklarda bulunan emekliler, köylüler ve alt-orta gelir grubundaki vatandaşlar için yürüttüğü çalışmalara değiniliyor.

    “Çok mu” temasının işlendiği filmde, yapılan işlerin büyüklüğü rakamlarla anlatılırken, bu ülkenin vatandaşları için yapılması gereken çok daha fazla iş olduğuna değiniliyor.

    TOKİ’nin 2014 yılından beri uygulamakta olduğu mahalle konsepti ve yatay mimariye de değinilen videoda, TOKİ’nin konut dışındaki çalışmaları da anlatılıyor.

    TOKİ NELER YAPIYOR?

    TOKİ, şehit yakınları ve gazilere, her projesinde kontenjan ayırıyor ve 20 yıl vadeli faizsiz taksit imkanı sunuyor.

    TOKİ emeklilere özel projeler üretiyor ve bunun dışında emekliler için birçok projesinde yüzde 25 kontenjan ayırıyor.

    TOKİ köylüler için Tarımköy projesi kapsamında daha modern köy evleri inşa ediyor.

    TOKİ alt orta gelir grubundaki vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli yaşam alanları hazırlıyor. TOKİ bu evleri hazırlarken de imkanların el verdiği her noktada az katlı yatay mimariyi tercih ediyor. TOKİ ayrıca bu projelerinde mahalle kültürünün yaşaması için gereken şartları da sağlıyor.

    TOKİ, okul, cami, yurt, spor salonu, kamu binaları gibi vatandaşların temel ihtiyaçlarına cevap verecek binalar da inşa ediyor.

    Anadolu’daki birçok stadyumun yenilenmesi işini de TOKİ yürütüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.