DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnci Deri Celebration Grubu gelin ve damatların adımlarını unutulmaz kılıyor

    İnci Deri Celebration Grubu gelin ve damatların adımlarını unutulmaz kılıyor
    02.10.2017
    A+
    A-

    Celebration Grubu’nun şık ve rahat tasarımları düğün ve davetlerde hayalinizdeki şıklığı tamamlıyor.

    100. yılını kutlayan İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017- 2018 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, kokteyllerden kutlamalara, özel davetlerden düğünlere kadar tüm özel anlara, şık ve modern tasarımlı ayakkabılar eşlik ediyor.

    Işıltılı Gelinler için…

    Hayatının en özel gününde giydiği gelinliğin yanı sıra ayakkabılarıyla da dikkatleri üzerine çekmek isteyenler için özel olarak tasarlanan Celebration Grubu’nda; rugan, simli materyaller, süet ve kadife gibi farklı malzemeler öne çıkıyor.

    Işıltısı ile göz dolduran gelinlere, bu sezon, altın ve gümüş tonlarının yanı sıra bej ve gri renk seçeneklerinden oluşan modeller eşlik ediyor.

    Şıklığı ile Göz Kamaştıran Damatlar için…

    Damatlar için özel olarak tasarlanan Celebration Grubu modelleri, rugan ve analin derilerle şıklığı bir adım ileri taşıyor. Siyahın hakim olduğu modeller, kösele ve neolit tabanlarla dikkat çekerken; tabanlarda parlak ve aynalı yüzeyler cesur damatlara hitap ediyor.

    Davetlerde Fark Yaratmak İsteyenler için…

    Davetlerde cazibesiyle dikkat çekmek isteyenlere özel hazırlanan Celebration Grubu tasarımları şıklığıyla göz dolduruyor. Kadın koleksiyonunda platformlu yüksek tabanlar, neolit tabanlı babetler ve desenli kaplama ökçelerin öne çıktığı tasarımları; parlak taşlar, nikel-altın kilit aksesuarlar ve taşlı süsleme tokalar tamamlıyor. Siyah rengin damga vurduğu Celebration Grubu erkek koleksiyonu ise rugan ve analin derilerle asaleti yansıtıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.