DOLAR 32,5592
EURO 34,9419
ALTIN 2442,42
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnci Deri yeni koleksiyonuyla erkek modasına ayna tutuyor

    İnci Deri yeni koleksiyonuyla erkek modasına ayna tutuyor
    12.10.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -1Çarşı Katı’nda bulunan İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017- 2018 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu, 7 farklı grupta hazırlanan modellerle her zevki ve stili karşılıyor.

    100. yılını kutlayan İnci Deri, Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017- 2018 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu ile bir kez daha zamana meydan okuyor. Rahat ve kullanışlı modelleri çarpıcı tasarımlarla buluşturan Koleksiyon; Boyhood Grubu,Up&High Grubu, DayDream Grubu, Celebration Grubu, Travel Grubu, Basic Grubu veDesign Studio olmak üzere farklı zevkleri ve stilleri yansıtan 7 ayrı gruptan oluşuyor.

    Şıklığın en sade hali: Basic Grubu

    Klasik ve sadenin şıklığından vazgeçmeyen erkeklere özel hazırlanan Basic Grubu analin, yarma süet, flotter, nubuk ve antik dokuların yanı sıra farklı baskı ve lazer kesim derilerle öne çıkıyor. Toprak renginden vizon ve beyaza, hakiden bordoya varan geniş renk yelpazesine sahip Basic Grubu, erkeklerin modasına yenilik katıyor. Bunun yanı sıra farklı kalınlıklardaki tabanlarda bulunan yalın ve geometrik çizgiler ise koleksiyonun en önemli özellikleri arasında yer alıyor.

    Yerinde duramayan gezginlere özel: Travel Grubu

    Günlük hayatın içinde hareket etmeyi seven, konfor arayan gezgin ruhlara farklı seçenekler sunan Travel Grubu’nda farklı baskılarla dikkat çeken modeller, rahatlığa ve şıklığa vurgu yapıyor. Toprak rengi, finisajlı taba, bordo ve haki gibi çeşitli renklerden oluşan Travel Grubu; olumsuz hava şartları ve zorlayıcı zeminlerdeki sağlamlığıyla öne çıkıyor. Hafif ve dayanıklılığı yüksek malzemelerle desteklenen tabanlarla sık seyahat edenlere şıklığın yanı sıra konfor ve güven vaat ediyor.

    Yüksek ve ince zevklerin buluşması: Up&High Grubu

    Kaliteden ve şıklığından ödün vermeyen erkeklere özel olarak hazırlanan Up&High Grubu’nda rugan, analin, floter deriler ve yüzeyde farklı renk geçişleri sağlayan finisaj uygulamalar dikkat çekiyor. Desenli görünüm sağlayan zımba detaylarıyla hareket kazanan modeller siyah, koyu kahve tonları, taba ve lacivert renk alternatiflerini bir arada sunuyor. Ayakkabı tabanları, üst zevklere hitap eden bir şıklıkla modellerin çekiciliğini artırıyor.

    Boyhood Grubu: Bohem ve Sanatçı Ruhunu Her Daim Hissedenlere…

    Stil sahibi bohem bir ruhu temsil eden Boyhood Grubu modellerinin yüzeyleri; analin, floter, antik ve nubuk derilerden oluşuyor. Siyah, taba ve kahve tonları, bordo, antrasit, beyaz ve lacivert renk alternatifleri sunan Boyhood Grubu, daha kalın ve yüksek tabanlı ayakkabılarla erkeklerin karşısına çıkıyor. Tabanlardaki metal aksesuar detayları, taban ve yüzeyde kontrast renk kullanımı ve günlük kullanıma özel sneaker taban altyapıları ise koleksiyonun gözde parçaları arasında yer alıyor. Boyhood Grubu modelleri, aksesuarlarda da cesur ayrıntılarla renkleniyor.

    Maskülen toka detayları, küçük trok aksesuarları, farklı dokulu ve renkli bağcıklarla zenginleştirilen modeller; şehirli, sanatçı, kendisine ve stiline güvenen erkeği yansıtıyor.

    Asalet ve şıklığın ayaklardaki ifadesi: Celebration Grubu

    Özel günlerde şıklığıyla boy göstermek isteyen erkeklere özel olarak tasarlanan Celebration Grubu modelleri, rugan ve analin derilerle stil şıklığı bir adım ileri taşıyor. Siyahın egemen olduğu modeller kösele ve neolit tabanlarla dikkat çekerken; tabanlarda parlak ve aynalı yüzeyler cesur erkeklere hitap ediyor. Küçük nikel aksesuarlar, tabanlarda kullanılan metal parçalar gündüzden geceye gün boyu şıklığı garanti ediyor.

    Minimalist çizgiler Daydream Grubu’nda buluşuyor

    Trendleri takip eden, sade ve modern çizgilerden ilham alan erkeklere hitap eden Daydream Grubu ayakkabı modellerinde; süet, nubuk, antik deri gibi dokuların kullanımı ön plana çıkıyor. Lacivert, asfalt rengi, taba, vizon, haki, toprak rengi, siyah ve bej renklerle geniş bir skala sunan Daydream Grubu’ndaki modellerin tasarımında minimalist çizgiler, kontrast renkler, yalın malzemeler dikkat çekiyor.

    Özel tasarımları ile fark yaratan parçalar: Design Studio’da!

    Farklı dokulara sahip deriler ve materyallerle desteklenen grupta yer alan ayakkabı modelleri; toprak tonları, asfalt ve taş rengi, taba, haki ve lacivert seçenekleriyle fark yaratmak isteyen erkeklere hitap ediyor. Kontrast renklerin hakim olduğu modellerde fırça efekti hissi veren retro görünümler stil sahibi erkekleri hedef alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.