DOLAR 32,597
EURO 34,7304
ALTIN 2498,028
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnşaat ve beton sektörleri Beton 2017’de buluşuyor

    İnşaat ve beton sektörleri Beton 2017’de buluşuyor
    10.03.2017
    A+
    A-

    Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen Beton 2017 Kongresi ve Fuarı, hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörlerini İstanbul’da bir araya getirecek. “Beton 2017 Hazır Beton Kongresi” 13-14 Nisan 2017 tarihleri arasında; “Beton İstanbul 2017 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı” ise 13-15 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
    Beton 2017 Kongresi’ne 400 delege katılacak
    Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) 13-14 Nisan 2017 tarihlerinde “Beton 2017 Hazır Beton Kongresi”ni düzenleyecek. 60 bildirinin sunulacağı Kongre’yi akademisyenler ve araştırmacıların yanı sıra hazır beton sektörünün ve yan sanayi firmalarının temsilcilerinden oluşan 400 civarı delege takip edecek.

    Ülkemizde üretilen ve kullanılan betonların niteliğinin ve kullanım miktarının artırılması konusunda çalışmalar yapan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 1995 ve 2015 yıllarında ERMCO Avrupa Hazır Beton Kongreleri’ni; 2004, 2008, 2011 ve 2013 yıllarında da hazır beton kongrelerini düzenlemişti. Sektörün karşılıklı görüş alışverişi ile gelişeceğine inanan THBB, yeni çalışmaların yapılması ve paylaşılması amacıyla bu sene de bir kongre düzenleme kararı aldı.

    13-14 Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak Beton 2017 Kongresi’nde; beton bileşenleri, üretimde ve yerinde nitelik denetimi, özel betonlar, özel projelerde beton tasarım ve çözümleri, beton üretiminde geri kazanım ve geri dönüşüm, beton yollar ve karayolu beton güvenlik yapıları, beton santrali ve sevkiyat verimlilikleri, beton teknolojisinde son gelişmeler başlıkları altında sektörün gelişimine katkı sağlayacak bildiriler sunulacak. Bildiri konularının belirleyen Bilim Kurulu, Kongre’nin Prof. Dr. Saim Akyüz adına düzenlenmesini kararlaştırdı. Betonun mekanik modellenmesi konusunda özgün çalışmaları ile bilinen Prof. Dr. Saim Akyüz, ülkemizde hazır betonda kalitenin yükseltilmesine katkıda bulunan isimlerin başında geliyor. Akyüz, THBB Kalite Güvence Sisteminin (KGS) 1996 yılında kurulmasında da önemli rol oynadı.

    “Ford Trucks” ve “Betonstar”ın Ana Sponsorluğu; “Epo”, “Yapıchem”, “Chryso”, “Pascal” ve “İston”un Resmi Sponsorluğunda gerçekleştirilen Kongre’ye gönderilen 100 bildiri özeti Bilim Kurulu tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda sunulacak bildirilere karar verildi. 400’e yakın delegenin katılacağı ve 60 bildirinin sunulacağı Kongre’yi akademisyenler ve araştırmacıların yanı sıra hazır beton sektörünün ve yan sanayi firmalarının temsilcileri de yakından takip edecek.

    Kongre hakkında bilgi almak isteyen akademisyenler ve sektör temsilcileri, kongre programı ve güncel tüm gelişmeleri www. thbb. org ve www. beton2017. com adreslerinden takip edebilecek.

    Yılın en önemli sektörel buluşması: Beton İstanbul 2017 Fuarı
    Türkiye Hazır Beton Birliği ve Kalite Fuarcılık tarafından kongre ile eş zamanlı olarak “Beton İstanbul 2017 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı” düzenlenecek. 13-15 Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Fuar’da firmalar hızla yerini almaya başladı.

    Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörleri ile ilgili son teknolojik ürünler, araç, makine ve ekipmanlar, hizmet ve donanımlar sergilenecek. Fuar hazır beton sektörüyle ilgili her kesimin buluştuğu ortak bir platform olacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Fuar’da katılımcılar son teknoloji ürünlerini ziyaretçilere sunacak. Fuar’da hazır beton ve çimento ekipmanlarının yanı sıra beton santralleri, iş makineleri, kamyon ve çekiciler, transmikserler, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, çeşitli beton kimyasalları, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri, sektörel makineler başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesi beton ve agrega üreticilerine ve inşaat yapımcılarına sunulacak. Fuar, ekonominin lokomotifi inşaat ve onun en temel kolu hazır beton ile ilgili sektörlerden birçok firmayı aynı çatı altında buluşturacak. 65 firmanın 150 marka ile katılacağı Fuar’ın 10.000 ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. İstanbul Sanayi Odası, Ankara Sanayi Odası, İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası, Türkiye Müteahhitler Birliği ve Çevre Dostu Binalar Derneği tarafından desteklenen Beton İstanbul 2017 Fuar’ını önceki yıllarda olduğu gibi Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu’dan çok sayıda profesyonel katılımcı ziyaret edecek.

    Beton İstanbul 2017 Fuarı ile ilgili bilgi almak ve katılmak için www. betonfuari. com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Kongre Tarihi: 13-14 Nisan 2017 / Fuar Tarihi: 13-15 Nisan 2017

    Kongre ve Fuar Yeri: İstanbul Fuar Merkezi, Salon 9-10-11, Yeşilköy / İstanbul

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.