DOLAR 32,6005
EURO 34,7885
ALTIN 2411,25
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnsan erişiminde ileri teknoloji: KONE Turnike Çözümleri

    05.07.2018
    A+
    A-

    Kentsel yaşamda özellikle modern binalarda turnike kullanımı her geçen gün insan akışı sürecinin ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Finlandiya’da kurulan ve 1910 yılından bu yana dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör pazarının zirvesinde yer alan KONE, turnike çözümleri ile de üstün kalitesini ortaya koyuyor. KONE turnike çözümleri, hızlı ve konforlu erişim sağlarken, inanları doğru yöne yönlendiriyor ve entegre kart okuyucular ile erişim haklarını kontrol edebiliyor.

    KONE tasarım ekibi tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak geliştirilen turnike çözümleri; erişim, esneklik ve insan akışının kontrolü konularında bilinen standartların üzerine çıkıyor. Göze hoş gelen tasarımıyla da modern ofis binaları, plazalar, havalimanları vb. yapıların mimari tarzını ideal şekilde tamamlıyor. Ayrıca yenilikçi özellikleriyle kullanıldığı binaları çok daha verimli hale getirerek değer katıyor. KONE turnike çözümleri; bilgi erişimi ve güvenlik için pratik şekilde güncellenebilen programı ile özellikle binada kiracı olarak bulunanlara kolaylık sağlıyor. İleri teknoloji ürünü kart okuyucuları ile hemen her markaya erişim kontrolü için rahatça entegre oluyor. Asansör sistemleri ile iletişime geçerek insanları en uygun kabine yönlendiriyor.

    KONE, farklı binalar ve ihtiyaçlar için farklı alternatifler getiriyor. KONE Turnstile 100 ve KONE Turnstile 50 modelleri, yoğun insan akışına sahne olan büyük plazalar ve havalimanı gibi yapıların yanı sıra kamu binalarına da yüksek konfor taşıyor. KONE Turnstile 30 modeli ise eğitim ve spor tesisleri ile yüksek hacimli ticari binalar için öneriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.