DOLAR 32,506
EURO 34,9214
ALTIN 2438,681
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İntema Baz: Biz mutfak Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri 2017’de ödül aldı

    İntema Baz: Biz mutfak Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri 2017’de ödül aldı
    27.02.2018
    A+
    A-

    Modüler yapısıyla kullanıcıların alışkanlık ve ihtiyaçlarına göre özelleşebilen, özgür ve esnek tasarımıyla rahatça hareket edebilen ve sınırsız bir yaşam alanı olarak konumlanan İntema Baz:Biz mutfak, Elle Decoration Türkiye dergisinin 10 yıldır Türkiye’de düzenlediği Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri 2017 (EDIDA)’de “Mutfak” kategorisinde ödüle layık görüldü

    25 ülkede yayınlanan Elle Decoration dergisinin, her yıl kendi ülkesinde bulunan tasarımcıların projelerini editörler tarafından yapılan oylama doğrultusunda seçip ödüllendirdiği “Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri (EDIDA)” sahiplerini buldu. Elle Decoration Türkiye dergisinin 10 yıldır Türkiye’de düzenlediği ödül töreni bu yıl 19 Şubat akşamı Fenix’de gerçekleşti. 14 farklı kategoride 2017’nin tasarım projelerinin ödüllendirildiği törende Şule Koç, “Mutfak” kategorisinde İntema için tasarladığı “Baz:Biz mutfak” ile ödül aldı.

    Bugüne kadar dünyanın en ünlü tasarımcılarının ödül aldığı EDIDA’da ödüle layık görülen Baz:Biz, mutfağı yeniden tanımlamak amacıyla Şule Koç tarafından İntema için tasarlandı ve  mutfak, yaratıcılığı ortaya çıkaran bir deneyim alanı olarak yorumlandı. İntema Yaşam’ın kirala&pişir mutfak konsepti içerisinde satın almadan deneme fırsatı sunduğu Baz:Biz mutfak, kullanım kolaylığı sağlayan tasarımıyla dikkat çekiyor.

    Her zaman yanınızda olan bir mutfak İntema Baz:Biz

    İntema Baz:Biz mutfağın yer değiştirebilen yapıya sahip mobil kiler dolabı ihtiyaç duyulan her an yanınızda yer alıyor. Masa ve tezgahla uyumlu kanallara yerleştirebilen magnetli aksesuarlar da mutfaktaki işlemlerinizde kolaylık sağlıyor, zamanı daha verimli kullanmanıza yardımcı oluyor. Üst dolaplarda bulunan hareketli raflar ise istediğiniz gibi düzenlenebiliyor, taşınabilir kasa modülü arzu ettiğiniz yere taşınma özelliğiyle gerek duyduğunuz malzemeye zahmetsizce ulaşmanıza olanak sağlıyor. Ayrıca 360 derecelik masa tasarımı ve duble eviye ile sensörlü aydınlatmalar mutfakta geçirilen zamanı ayrıcalığa dönüştürüyor, yaşanan her ana enerji veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.