DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İntema Yaşam Akademi’den gençlere özel workshop: Genç Şefler: Sushi

    İntema Yaşam Akademi’den gençlere özel workshop: Genç Şefler: Sushi
    07.02.2018
    A+
    A-

    İntema Yaşam’ın son teknoloji ürünleriyle tasarlanan mutfaklarında gerçekleşen birbirinden keyifli yemek workshopları “İntema Yaşam Akademi”de keşfediliyor. Geleneksel formunu kaybetmeden günümüze kadar gelen ender yiyeceklerden biri olan Sushi’nin yapımındaki tüyolar, ilgi çekici ve dikkat edilmesi gereken ayrıntılar, 10-15 yaş arasındaki gençlerin buluşacağı Genç Şefler: Sushi workshopunda geleceğin şeflerini bekliyor

     Mutfak dünyasına yepyeni bir yaklaşım getiren İntema Yaşam, mutfak ve yemek tutkunlarının yanı sıra vaktini iyi değerlendirmek isteyenler için birbirinden keyifli yemek workshopları düzenliyor. Profesyonel şeflerin mevsiminde sebze ve meyvelerle hazırladığı çok özel lezzetler, İntema Yaşam Akademi’de keşfediliyor.

    İntema Yaşam Akademi workshopları 2 kişilik istasyonlarda toplamda 12 kişi olarak gerçekleşiyor. Yeni lezzetler öğrenip deneyeceğiniz workshoplar sonunda, yaşadığınız deneyimi mutlulukla hatırlamanız için katılım sertifikası veriliyor. Deneyimli ve uzman şefler eşliğinde yemek pişirmenin keyfi ile sevdiklerinize harika tatlar sunmanın heyecanı aynı anda yaşanıyor.

    Uzakdoğu’nun inceliği ve disiplini bu workshopta öğrenilecek

    Güneydoğu Asya’da doğan ve yaklaşık bin yıllık bir geçmişi olan Sushi, İntema Yaşam Akademi’nin Genç Şefler: Sushi workshopunda ele alınıyor. Geleneksel formunu kaybetmeden günümüze kadar gelen ender yiyeceklerden biri olan Sushi, Japonların kültürel yiyeceği olmasının yanı sıra 1980 yılından itibaren popülerliği artan kültürel lezzet olarak öne çıkıyor. 10-15 yaş arasındaki gençlerin ilginç ve heyecan verici bir tat ile mutfağı deneyimlemesi için özel olarak seçilen Genç Şefler: Sushi workshopunda, 18 Şubat Pazar günü saat 16.00 – 19.00 saatleri arasında Uzakdoğu’nun inceliği ve disiplini gösterilecek. Geleceğin şefleri olacak gençlerin yeteneklerini yansıtacağı workshopta, Sushi’nin yapımındaki tüyolara, ilgi çekici ve dikkat edilmesi gereken ayrıntılara değinilecek. Sushi pirincinin hazırlanması, California Roll ve Kappa Maki yapımı keyifli bir vakit geçirmesi için gençleri bekliyor.

    İntema Yaşam Akademi’nin atölye programına ve biletlerine Biletix’ten ya da İntema Yaşam mağazasından ulaşılabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.