DOLAR 32,4748
EURO 34,7549
ALTIN 2439,447
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Investa’dan 1 milyar liralık yatırım atağı

    Investa’dan 1 milyar liralık yatırım atağı
    08.04.2017
    A+
    A-

    Bugüne kadar inşaat sektöründeki tecrübeli firmalarla ortak üretim yapan Invest İnşaat kendi markası ile üretim için gaza bastı.

    Aynı zamanda iplik üretici olan firma ana iş kolu olarak inşaatı seçti. Şirket, 3 yıl içinde 1 milyar liralık gayrimenkul yatırımı planlıyor. Şu anda inşaatı başlayan Express 24, Göl Plus ve Vadi Koru projelerinin yanı sıra Başakşehir, Veliefendi ve Ayazağa’da 3 proje daha geliştirecek olan Invest İnşaat, toplam 3 bin 150 konut, 410 ticari ünite ve 260 bin metrekare ofis hayata geçirecek. Ayazağa, Güneşli ve Küçükçekmece’de devam eden projelere 5 proje daha ekleyeceklerini belirten Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, “Önümüzdeki 3 yıl içinde 3’ü Ayazağa’da, diğerleri de Başakşehir ve Veliefendi’de yer alan projelerimiz kapsamında toplam 1 milyar lira yatırım yapacağız. Şu anda 3 bin 500 kişilik istihdam sağlıyoruz. İlave yeni projelerimizle birlikte 4 bine çıkarmayı planlıyoruz” dedi. Bahattin Uçar, Vadistanbul projesinin ardından Ayazağa’daki yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Ayazağa’daki Vadi Koru projemizi sadece Invest inşaat olarak gerçekleştiriyoruz. Referandumdan sonra lansmanını yapacağımız proje için şu anda ön talep topluyoruz. 247 konut ve 40 ticari üniteden oluşacak projede her odaya bir otopark vereceğiz. Ayazağa’da toplam 59 bin metrekarelik 3 arsayı da portföyümüze kattık. Ayazağa’da 3 projenin toplamında yaklaşık 900 konut, 110 bin metrekare ofis ile 180 ticari ünite yer alacak.” Başakşehir’de 5 bin kişinin yaşayacağı büyük bir proje hayata geçireceklerini söyleyen Uçar, “Başakşehir projemizin şu anda çizimleri yapılıyor. 1.600 konut, 300 ofis ve 140 ticari ünite geliştireceğiz. 500 milyon liralık yatırım yapılacak. Zeytinburnu Veliefendi’de 53 bin metrekare alan üzerinde konumlanacak projede 650 konut ve 90 cadde mağazası yer alacak. Proje 270 milyon liralık yatırımla hayata geçecek” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.