DOLAR 32,568
EURO 34,8706
ALTIN 2425,733
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İpek gibi saçların sırrı Ashley Joy ‘Antifrizz Şampuan’

    18.07.2017
    A+
    A-

    Paraben içermeyen doğal formüllü ürünleriyle dikkat çeken Ashley Joy, Antifrizz Şampuan ile saçlarınızı pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor.

    Avokado Yağı ile Saçtaki Elektriklenmenin Önüne Geçin

    Sağlıklı ve güçlü saçlara sahip olmak isteyenlerin vazgeçilmez markası Ashley Joy, saçtaki elektriklenme ve kabarma sorununa avokado yağlı Antifrizz Şampuan ile çözüm sunuyor. Paraben ve parafin içermeyen doğal formüllü ürün, düzenli kullanımda saçı kontrol altına alıyor ve elektriklenmeyi önlüyor. Kuru ve kalın telli saç tiplerine kökten uca bakım yapan şampuan, saçlarınızı kabartmadan kolay şekil almasını sağlıyor.

    Kişisel bakım markanız Ashley Joy’un ürünlerine Watsons mağazalarının yanı sıra Harvey Nichols, Brandroom, Lidyana.com ve makyajtrendi.com ve Amazon.com’dan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.