DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    iPhone X, Türk Telekom mağazalarında

    iPhone X, Türk Telekom mağazalarında
    17.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, göz alıcı tam ekrana sahip devrim yaratan yeni tasarımıyla iPhone X’i 24 Kasım tarihinden itibaren Türk Telekom mağazalarında satışa sunacak. Kullanıcılar iPhone X için 17 Kasım gecesi itibariyle www. turktelekom. com. tr adresinden ön kayıt bırakabilecek. Türk Telekom ayrıca, Apple’ın yeni nesil akıllı cihazları iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de satışa sunuyor.

    Türk Telekom olarak akıllı telefon kullanıcıları için en yeni cihazları en uygun koşullarla müşterilerine sunduklarının altını çizen Türk Telekom Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal: “Türk Telekom olarak, Fırsat bu Fırsat mottosuyla, en yeni mobil teknolojilere sahip ürünleri, en kolay ve en uygun ödeme metotlarıyla müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Apple tutkunlarının merakla beklediği iPhone X de bu doğrultuda mağazalarımızda yerini alacak. Üstelik müşterilerimiz eski cihazlarını getirdiklerinde, 4000 TL’ye varan indirimle iPhone X’e sahip olabilecekler. Ayrıca Türk Telekom müşterileri mobil, ev telefonu veya evde internet faturalarına ek olarak bu tekliften faydalanılabilecek” dedi.

    iPhone X’de, göz alıcı 5.8 inç Super Retina ekrana sahip tamamen cam ve paslanmaz çelik muhteşem bir tasarım, güçlü yapay öğrenme, artırılmış gerçeklik ve büyüleyici 3D oyun deneyimleri sağlayan nöral sisteme sahip A11 Bionic çip bulunuyor. Ayrıca iPhone X, kablosuz şarj ve telefonunuzun kilidini açmanın, kimliğinizi doğrulamanın ve ödeme yapmanın yenilikçi ve güvenli bir yolunu sunan Face ID ile birlikte geliyor. Face ID teknolojisine olanak veren TrueDepth kamera, alan derinliği efektli harika selfie’ler için ön kameraya Portre Işığı’na sahip Portre modunu getiriyor. Ayrıca 50’den fazla farklı yüz kası hareketini kaydedip analiz ederek emoji’lere yepyeni ve eğlenceli bir şekilde hayat veren Animoji özelliğini de sunuyor.

    Çift optik görüntü stabilizasyonuna sahip yeniden tasarlanan arka kameranın getirdiği diğer özellikler, yeni bir renk filtresi, daha derin pikseller, Apple tasarımı gelişmiş görüntü sinyali işlemcisi ve müşterilerin göz kamaştıran fotoğraf ve videolar çekmelerini sağlayan Portre Işığı özellikli Portre modu. iPhone X’in tamamen cam ön ve arka yüzeyi, gümüş ve uzay grisi olmak üzere iki muhteşem renk seçeneğiyle bugüne kadar bir akıllı telefonda bulunan en dayanıklı cama sahip.

    Türk Telekom, 23 Kasım’da Bağdat Caddesi’nde yapacağı iPhone etkinliğinde sürpriz hediyeler sunacak olup saat 00:00 itibari ile de ilk iPhone X satışını gerçekleştirecek.

    Eski telefonlarını Türk Telekom mağazalarına getiren müşteriler de iPhone X’i 4000 TL’ye varan indirimle alırken, akıllı cihaz yenileme kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye Türk Telekom mağazalarından ve internet sitesinden ulaşabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.