DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İris Hatem dostlarıyla Crate and Barrel’a özel hazırladığı yaz sofrasında buluştu

    İris Hatem dostlarıyla Crate and Barrel’a özel hazırladığı yaz sofrasında buluştu
    24.04.2017
    A+
    A-

    Nefes kesen sofralara imza atan İris Hatem, davetlilerini 24 Nisan günü Crate and Barrel Zorlu Center mağazasında tasarladığı yaz sofrasında ağırladı…
    Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel’ın iki yıldır devam ettirdiği Picks by Pros serisi, fark yaratan organizasyonların tasarımcıları ile devam ediyor. ‘Picks by Pros/Event Designers’ projesi, Mart ve Nisan aylarında, kendisini sadece bir “event planner” değil, aynı zamanda “dream designer” yani rüyaları gerçekleştiren kişi olarak tanımlayan İris Hatem’in seçimleri ile başladı.

    2003 yılında tüm hayattaki kutlamalar, özel günler ve davetlere yeni ve yaratıcı bir pencere açma isteğiyle İris Dream Designer’ı kuran İris Hatem, 24 Nisan Pazartesi günü Zorlu Center mağazasında gerçekleşen davette, yaz sezonunun trendlerini ve renklerini kullanarak hazırladığı yaz sofrasında konuklarını ağırladı.

    İris Hatem’in ev sahipliğinde gerçekleşen davete, cemiyet dünyasından Berrin Yoleri, Ebru İplikçi, Edwina Sponza, Gülden Büyükuçak, Güneş Mutlu, Özlem Avcıoğlu, Serhat Tuncay, Rezzan Benardete, Sandra Rakoş, Sedef Karamehmet, Teri Roditi Aksel gibi isimler katıldı.
    ‘Picks by Pros/Events Designers’ projesi kapsamında İris Hatem’in seçimleri, 30 Nisan’a kadar Zorlu Center, Akasya, İstinyePark ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www. crateandbarrel. com. tr adresinde mutfak ve sofralar için ilham kaynağı olacak.
    Proje kapsamında, ‘Picks by Pros Event Designers’ etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise AÇEV’e bağışlanacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.