DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    iRobot’un Türkiye’deki iletişim ajansı Feveran oldu

    iRobot’un Türkiye’deki iletişim ajansı Feveran oldu
    22.03.2019
    A+
    A-

    Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapan, global robot süpürge pazarının öncüsü iRobot, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

    Global robot süpürge pazarında öncü firma olup, insanların ev ve ev dışında kendilerine daha çok vakit ayırabilmeleri için robot süpürgeler tasarlayan iRobot, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda yeni nesil yaratıcı iletişim ajansı Feveran İletişim ile el sıkıştı.

    2002 yılında Roomba Robot süpürgeyi yaratarak, akıllı temizlik robotları kategorisinde öncü firma olan iRobot, dünyada 25 milyondan fazla robot süpürge satışı gerçekleştirdi. Roomba robot süpürge ve Braava paspas robotları ailesi de dahil olmak üzere iRobot’un ürün yelpazesi, patentli teknolojiler ile temizlik, haritalama ve navigasyonda ileri özellikleriyle ön plana çıkıyor. iRobot’un mühendisleri her evi bir akıllı eve dönüştürmek için robotlar ve teknolojilerden oluşan bir ekosistem inşa etmeye devam ediyor.

    İletişim markaların ölçüsüdür mottosuyla ulusal ve uluslararası markalara kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, medya ilişkileri, içerik geliştirme hizmetleri sunan yeni nesil yaratıcı iletişim ajansı Feveran İletişim; ayrıca dijital iletişim, etkinlik ve sponsorluk yönetimi, tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.