DOLAR 32,5019
EURO 34,9162
ALTIN 2437,935
BIST 9709,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İş Bankası ve E-GÜVEN e-imzada işbirliği yaptı

    İş Bankası ve E-GÜVEN e-imzada işbirliği yaptı
    17.08.2018
    A+
    A-

    Elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN, İş Bankası ile yaptığı iş birliği ile e-imza paketlerini İş Bankası müşterilerine özel yüzde 30 indirimli sunuyor.

    Elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN, İş Bankası ile e-imza konusunda iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında e-imza paketleri İş Bankası müşterilerine özel yüzde 30 indirimli sunuluyor. Kullanıcılar, İşCep ve İş Bankası internet şubelerinden referans kodu alarak işlemlerini zaman ve mekan bağımsız yapabiliyor. Online başvuruların www. e-guven. com adresinden yapıldığı kampanya, 31 Ağustos 2018’e kadar geçerli olacak.

    Profesyonel meslek sahiplerinin yüzde 40’ı her gün e-imza kullanıyor

    E-GÜVEN Genel Müdür Can Orhun, “E-imza, ıslak imza ile aynı hukuki geçerliliğe sahip ve elektronik işlemlerde gönderilen bilginin yolda değişmediğini, gönderen kişiye ait olduğunu ve inkâr edilemeyeceğini garantiliyor. E-imza kullanım alışkanlıklarının belirlenmesi için Ipsos tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, e-imza e-Devlet uygulamaları ve kamu projelerinden sonra en çok bankacılık işlemlerinde kullanılıyor. E-imzası olan profesyonel meslek sahiplerinin yüzde 40’ı her gün e-imza kullanıyor.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.