DOLAR 32,4458
EURO 34,7538
ALTIN 2439,845
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İş dünyası için yeni alternatif: Wish More Hotel Istanbul

    İş dünyası için yeni alternatif: Wish More Hotel Istanbul
    06.03.2017
    A+
    A-

    Wish More Hotel Istanbul, kentin önemli noktalarına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ve 5 yıldızlı otel konforu sunan özenli hizmetiyle, iş dünyası için yepyeni bir adres… Otel, toplantı, seminer, konferans, bayi toplantıları, kutlamalar, araç ve ürün lansmanları için, son teknolojiyle donatılmış, şık, ferah ve modern altyapılar sunuyor. Estetik mimarisi ve 2000 metrekare alana kurulu Fitness ve SPA merkeziyle, yorucu iş seyahatlerini keyifli hale getiriyor.

    Geçtiğimiz yıl Bayrampaşa’da açılan Wish More Hotel Istanbul, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap veren imkanları bir arada sunuyor. 5 yıldızlı otel kategorisindeki Wish More Hotel, merkezi lokasyonu sayesinde hem İstanbul’u iş amacıyla ziyaret eden profesyonellere hem de etkinliklerini gerçekleştirecek şık bir lokasyon arayan firmalara hitap ediyor.

    Wish More Hotel İstanbul metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunuyor; konumu itibarıyla araçla kentin ana ulaşım akslarına dakikalar içinde bağlanmak mümkün oluyor. Böylece misafirler Atatürk Havalimanı, CNREXPO ve İstanbul Fuar Merkezi gibi noktalara, Maslak ve Şişli gibi iş merkezlerine, Taksim ve Tarihi Yarımada gibi kentin sembol bölgelerine 20 dakika gibi kısa süreler içinde rahatça ulaşabiliyor. Bayrampaşa Otobüs Terminali’ne bir kilometre uzaklıkta olan otelin yanı başında ise, şehrin en büyük eğlence ve alışveriş merkezlerinden Forum İstanbul yer alıyor.

    Son teknolojik donanımlara sahip 7 toplantı odası
    Wish More Hotel Istanbul, toplantı ve seminerlerini gerçekleştirmek isteyen firma, dernek, oda ve benzeri kurumlar için, farklı toplantı odası ve salon seçenekleriyle hizmet veriyor. Otel çatısı altında tümü en yeni teknolojik donanımlar sunan, 3’ü gün ışığı alan 7 adet toplantı odası bulunuyor.

    Konfor sağlayan geniş fuayesiyle 290 kişilik konferans salonu
    254 metrekare genişliğinde, gerektiğinde ikiye bölünebilen konferans salonu 290 kişiye kadar katılımcıyı ağırlayabiliyor. 150 metrekare genişliğindeki fuayesi, konferans katılımcılarının networking görüşmeleri veya sohbetlerini konforlu bir şekilde yapmalarına imkan tanıyor.

    Şirket organizasyonları için şık, ferah ve modern bir seçenek
    Wish More Hotel Istanbul’un 440 metrekare genişliğindeki balo salonu ise, 6,4 metrelik tavan yüksekliği ve kolonsuz tasarımıyla, ferah ve geniş bir ortam sunuyor. 500 davetlinin aynı anda ağırlanabildiği bu alan, şirket kutlamaları, ürün lansmanları ve bayi toplantıları için şık ve modern bir seçenek oluyor. 640 metrekare büyüklükteki açık hava etkinlik alanı ise, kokteyl düzeninde 700 kişiye kadarki davetlere ev sahipliği yapabiliyor. İçerisine araç girişi sağlanabilen salonlar, araç lansmanları için de uygun mekanı oluşturuyor.

    İş seyahatini keyif haline getiren detaylar
    Wish More Hotel Istanbul, modern çizgideki mimarisi ve mekanda yer alan çağdaş sanat eserleriyle, fonksiyonel ihtiyaçların yanı sıra, misafirlerine estetik ve zevkli bir deneyim de vadediyor. Konaklama için Wish More Hotel’i tercih eden misafirler, yoğun iş gündemleri içerisinde otelin 2000 metrekare alana kurulu Fitness&SPA merkezini ziyaret ederek, rahatlama ve dinleme olanağı buluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.