DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İş dünyasında kazançlı geleceğin kapılarını aralıyor

    İş dünyasında kazançlı geleceğin kapılarını aralıyor
    29.10.2018
    A+
    A-

    Kocaeli’nin yeni iş ve çekim merkezinden Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde prestijli ofisleriyle yaşamı kolaylaştıran Kavanlar, sunduğu ayrıcalıklarla iş hayatına maksimum verimlilik katıyor.

    İş dünyasına getirdiği yeni konfor anlayışıyla firmaların ‘Symbol office’de tüm gününü verimli geçirilmesine imkân sağlayan Kavanlar, projeyi yeşil bina konseptinde tasarladı. Kocaeli’nin yeni cazibe merkezi Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bulunan ofisler,  gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alıyor ve kazançlı yatırımın kesişme noktası olarak öne çıkıyor.
    3,60 metre tavan yüksekliğine sahip ofislerin açılabilir camlarından Kocaeli’nin en yeşil bölgesi izlenebiliyor. Ekolojik yaşam alanlarına sahip ofis katlarında ve çevresinde yeşil bitki örtüsüne yer veriliyor. Kocaeli’nin karma projesi Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yer alan; AVM, otel, hastane, alışveriş mağazaları, market, yeme-içme alanları ile firma bünyesinde bulunan Hayal Kahvesi’nin de yer aldığı kafeler tüm ihtiyaçların karşılanmasına olanak sağlıyor.

    KAVAN: MÜŞTERİLERİMİZE İDEAL ÇALIŞMA ORTAMI SUNUYORUZ
    Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yer alan ofislerde verimli bir çalışma ortamı sunmayı hedeflediklerini belirten Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan “Symbol office’lerde müşterilerimize ideal bir çalışma ortamı sunmak ve üretkenliklerine maksimum katkı sağlamak amacıyla yola çıktık.  Kocaeli’nin yeni ticaret merkezinde yer alan Symbol office’ler eşsiz lokasyonuyla iş hayatında kazançlı bir başlangıç sunuyor. Ekolojik özelliğe sahip prestijli ofislerimiz yeni girişimcilerden kurumsal firmalara kadar birçok alanda faaliyet gösterenlere hitap ediyor. Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yer alan ofislerimizle alıcılara kazançlı bir geleceğin kapılarını aralıyoruz. Firmamız bünyesinde oluşturduğumuz esnek ödeme seçenekleriyle de müşterilerimize kolaylıklar sunuyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.