DOLAR 32,3315
EURO 35,1042
ALTIN 2308,444
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İşadamı Orçun Oğlakcıoğlu’ndan ilk şiir kitabı: Hayal Et

    İşadamı Orçun Oğlakcıoğlu’ndan ilk şiir kitabı: Hayal Et
    05.04.2017
    A+
    A-

    Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş adamı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, hayata dair umut aşılamak amacıyla yazdığı ilk şiir kitabı Hayal Et, Nisan ayında kitapçılardaki yerini alıyor. Kitabın satışından elde edilecek tüm gelir, Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’ne (ÇABA) bağışlanacak.

    İş adamı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, hayallerini özgür bırakmak ve hayata dair umut aşılamak amacıyla kaleme aldığı ilk şiir kitabı Hayal Et, Nisan ayında Martı Yayınları’ndan çıkıyor.

    İlk kitabında yer alan şiirlerde Oğlakcıoğlu, aşka ve sevgiye dair kelimeleri ardı sıra dizelerken, aşkın her halini mısralarla resmediyor. Şiirlerinin basit ve anlaşılır ama kelimelerin oyun oynadığı bir bahçe olmasına özen gösteren Oğlakcıoğlu, bazen sokaklarında kaybolurken, bazen bir martının kanadında hayal kurabilmenin güzelliğini yansıtmayı hedefliyor.

    Orçun Oğlakcıoğlu, kitabının önsözünde, “Çocukluğumu her özlediğimde bir uçurtma bırakırım evimin gökyüzüne. Bir tek karanlıktan korkan çocuk yüreğim özgür kalır, aydınlığı getirir melek kanatlarında. Rengi, dili yoktur. Tüm kötü duygulardan uzaktır öğrenme bahçesi. Zamanı geri alamasak da yarınlar için hâlâ umut o çocukta. Daha iyi bir dünya, içindeki çocukta gizli… Umut denizimizin en güzel mavisine bir damla ‘Çaba’ da senden olsun. Hadi çocukluğunu hatırla…” ifadelerine yer veriyor.

    Oğlakcıoğlu’nun ilk şiir kitabının satışından elde edilecek tüm gelir, ülkemizin her bölgesine ve sorununa çözüm getirmek amacıyla kurulan ve eğitimde fırsat eşitliği için çalışarak çocuklarımıza bir umut olmayı amaçlayan Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’ne (ÇABA) bağışlanacak.

    Martı Yayınları tarafından yayımlanan Hayal Et şiir kitabı, 07 Nisan tarihinden itibaren D&R, Remzi, İnkılâp mağaza zincirlerinde, diğer tüm kitapçılarda ve internet kitap satış sitelerinde satışa sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.