DOLAR 32,3158
EURO 35,1068
ALTIN 2293,533
BIST 9057,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ISAF Exclusive ilk yılını muhteşem başarı ile tamamladı

    ISAF Exclusive ilk yılını muhteşem başarı ile tamamladı
    16.03.2017
    A+
    A-

    7-8-9 Mart, 2017 tarihleri arasında Sheraton Ankara Hotel & Convention Center’da ilk kez gerçekleşen ve birbirinden önemli kurum, kuruluş, dernek ve güvenlik firmalarını çok özel bir platformda bir araya getiren ISAF Exclusive başarıyla sona erdi.

    Marmara Fuarcılık, uzun yıllardır güvenlik sektöründe köklü bir yer edinmiş ve dünyanın bu alanda bilinen sayılı etkinliklerden biri haline gelmiş olan ISAF Güvenlik Fuarı’nı bu kez oldukça farklı ve ayrıcalıklı bir konsept ile Ankara’da gerçekleştirdi.

    3 gün boyunca devam eden etkinlik, Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanı Doğan Çakar, Emniyet Genel Müdürlüğü İkmal Daire Başkanı Maksut Yüksek, Emniyet Genel Müdürlüğü İdari Mali İşler Daire Başkanı Arif Erkan Güngör, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu ve başkan yardımcıları tarafından ziyaret edildi.ISAF Exclusive Konferansı 3.günü açılışı ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Siber Güvenlik Dairesi Başkanı İlhan Kesgin tarafından yapıldı.

    Güvenlik sektörüne dair en son teknolojik ürün ve hizmetlerin sergilendiği ISAF Exclusive Fuarı’nı 1640 kişi ziyaret ederken, yine güvenliğin tüm alanlarına dair konu başlıkları 3 gün boyunca ISAF Exclusive Konferansı’nda 61 sektör profesyoneli konuşmacı tarafından ve 690 dinleyicinin katılımı ile gündeme getirildi. ISAF Exclusive’i toplamda 2330 kişi ziyaret etti.

    ISAF Exclusive Fuarı, ülkemizin ve tüm dünyanın gündeminde olan güvenlik sorunlarına çözüm getiren ürün ve hizmetlere de ev sahipliği yaptı. Dâhili telefon arayabilme özelliği ile ev sahibine beklenmeyen bir durumu anında haber veren güvenlik kamerasından, tehlike oluşturabilecek zararlı maddeleri eliyle koymuş gibi bulan K9 köpeklere kadar fuardaki ürün ve hizmet çeşitliliği üst seviyelerdeydi.

    Sınır güvenliğinde önemli rol oynayan ve çok uzun mesafelerde görüş sağlayabilen lazer ve termal kameralardan, kalabalık alanlarda kişi sayma ve yüz tanıma özelliği sunan kameralara kadar geniş bir ürün yelpazesi, sektörün köklü firmaları tarafından ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fuarda en dikkat çeken sistemlerden bir diğeri ise son zamanlarda birçok tesiste kullanımı zorunlu hale gelen ve özellikle terör saldırılarını teşhis ve önlemede önemli yere sahip olan plaka tanıma sistemleriydi.

    Sektörün önde gelen firma ve derneklerinden üst düzey isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı ISAF Exclusive Konferansı’nda bugünün ve geleceğin gündeminde olacağı düşünülen güvenlik tedbir ve yöntemlerine değinildi. ISAF Exclusive Konferansı’nda; Akıllı Şehirlerde IoT ve Güvenlik Çözümleri,Altyapılar ve Veriye Dayalı Uygulamalar, Kamuya Açık Alanlarda Güvenlik, Plaka Tanıma Sistemleri, Yapı ve Binaların Projelendirme, İnşa/Uygulama ve Kullanım Aşamalarında Güvenlik, Bölgemizin Siyasi -Askeri Rolleri ve Güvenlik Riskleri, Siber Güvenliğe Dair Tehditler, Milli Stratejiler, Kurumsal Siber Güvenlik ve Tehdit İstihbaratı, IoT (Internet of Things) ve Etkileri ile daha birçok önemli konu başlığı tartışıldı.

    Konferans ile eş zamanlı olarak düzenlenen katılımcı firma sunumlarında en güncel konular, sorunlar ve çözüm önerileri konuşulurken, çözüm gösterilerinde ürün ve hizmetlerin başarılı uygulamaları gösterildi. Yeni Kimlik Kartları ile Beraber Gelecek Kart Okuyucu Cihazlar, Geçiş Kontrol Sistemleri, Retinar Çevre Gözetleme Radarı; Sınır Veya Tesislerin Çevre Güvenliği ve 1 Km’den Uzun Mesafelerde Kullanılan Lazer ve Termal Kamera Teknolojileri & Çözümleri katılımcı firma sunum konuları arasında yer aldı.

    Türkiye’de güvenlik alanında önemli bir yer edinmiş olan ISAF Fuarı, Ankara’da gerçekleştiği 3 gün boyunca tüm sektörden ve ilgililerden tam puan aldı. Bir sonraki ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı ve Konferansı hazırlıklarına, 2018 yılında yeniden Ankara’da düzenlenmek üzere şimdiden başlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.