DOLAR 32,3363
EURO 35,115
ALTIN 2233,558
BIST 8734,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İşCep’ten Western Union hizmeti ile kolay para gönderme ve alma

    İşCep’ten Western Union hizmeti ile kolay para gönderme ve alma
    24.10.2017
    A+
    A-

    İş Bankası, tüm İşCep kullanıcılarına herhangi bir Western Union hizmet noktasına gitmeden dünyanın dört bir yanına 7/24 Western Union ile Dolar, Euro ve TL cinsinden hızlı ve kolay para gönderme ve alma hizmeti sunuyor. Dünya genelinde 200’den fazla ülke ve bölgeye dakikalar içerisinde para transferi imkânı sağlayan Western Union ile isme para gönderme ve alma işlemleri, İş Bankası’nın yurt genelinde yaygın şube ve Bankamatik ağı ile İnternet Şubesi’nin yanı sıra şimdi İşCep’ten de hızlı ve kolayca yapılabiliyor.

    İş Bankası’ndan yapılan para transferlerinin yarısından fazlası İşCep’ten

    İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugün bankacılık alanında dijital bankacılığın en önemli bileşeninin mobil bankacılık olduğunu görüyoruz. Akıllı telefonların gelişimi, mobil uygulamaların artışı ile birlikte mobil bankacılık kullanımının payı da hızla artıyor. Bankamızdan yapılan para transferlerinin yarısından fazlası İşCep üzerinden gerçekleşiyor. Müşterilerimizin mobilden yana kullanım alışkanlığı sürekli artarken, buna bağlı olarak biz de İşCep üzerinden sunduğumuz hizmet çeşitliliğini sürekli olarak zenginleştiriyoruz. Bugün 4,8 milyon kullanıcısıyla İşCep 250’ye yakın farklı işlemi kolayca, zamandan ve mekandan bağımsız olarak yapabilme imkanı sunuyor. İşCep’in, en çok tercih edilen para aktarma menüsüne Western Union ile para gönderme seçeneğini ekledik. İşCep’in zengin hizmet çeşitliliği ile hayatı kolaylaştırması sayesinde mobili tercih edecek müşterilerimizin sayısındaki artışın devam etmesi kaçınılmaz olacaktır” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.