DOLAR 32,5065
EURO 34,8847
ALTIN 2434,331
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İsfanbul AVM’den farkındalık yaratan etkinlik

    İsfanbul AVM’den farkındalık yaratan etkinlik
    19.11.2019
    A+
    A-

    İsfanbul AVM, Down sendromu konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan ve TRT Çocuk’ta yayınlanan çizgi filmi karakteri ‘Kardeşim Ozi’ ile minikleri bir araya getirdi.  Kalpleri ısıtan hikayelerle çocukları karşılayan Kardeşim Ozi etkinliğine, Eyüpsultan Belediyesi Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören 100 down sendromlu çocuk da katıldı.

    Bugün dünyada her 59 çocuktan 1’i otizm riski ile doğuyor ve bu rakam her yıl artış eğilimi gösteriyor. Bu bilinçle İsfanbul Alışveriş Merkezi, 300 çocuğun katılımıyla, down sendromu konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanmış ve TRT Çocuk’ta yayınlanan çizgi film karakteri ‘Kardeşim Ozi’ ile minikleri bir araya getirdi. Eyüpsultan Belediyesi ile yapılan işbirliği kapsamında Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören 100 down sendromlu çocuk da etkinliğe katıldı.

    İsfanbul AVM’de 16-17 Kasım tarihleri arasında 3 farklı seansta ücretsiz olarak tüm misafirlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, kalpleri ısıtacak hikayelerle çocukların down sendromu hakkında bilinçlenmesini sağlarken renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.