DOLAR 32,4476
EURO 34,4997
ALTIN 2468,649
BIST 9559,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Isı geçirmez özelliğiyle yaz sıcağında ferah mekanlar

    21.08.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin PVC devi Egepen Deceuninck tarafından geliştirilen Legend Sistemleri, yaz mevsiminde sıcak havalarda da kullanıcıların tercihi oluyor. Legend, IFT Rosenheim laboratuvarının yaptığı testten aldığı sonuca göre hava, ısı ve ses yalıtım özelliğiyle üstün teknolojik performans sunuyor

    Yaz mevsimiyle birlikte bunaltan sıcaklar mekan konforunu da olumsuz yönde etkileyebiliyor. PVC sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck tarafından geliştirilen Legend Sistemleri, kullanıcıları sıcak havaların olumsuz etkilerinden koruyor, mekanlara ferah ve rahatlık katıyor. Legend Sistemleri, 1966 yılında yalıtım sektöründe ürün kalitesini iyileştirmek amacıyla kurulan ve ürünleri araştıran, raporlandıran ve sertifikalandıran IFT Rosenheim tarafından test edilerek uluslararası arenada da kalitesini kanıtladı. Sonuçlara göre, Legend Sistemleri hava, ısı ve ses geçirmez özelliğiyle üstün teknolojik performans sunuyor.

    Testte bir doğramada, U pencere değerinin çalışması da IFT Rosenheim tarafından hesaplanarak raporlandı. Buna göre, Legend Sistemi’nin bir doğrama için U pencere değeri; 0.78 W/m2K olarak tespit edildi.

    Resim

    Kusursuz yalıtım ve estetik birarada

    80 mm genişliğe, 6 odacıklı kanat yapısına sahip olan ve kusursuz ses ve ısı yalıtımı sağlayan Legend Sistemleri, mekanlara estetik katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.