DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Isıcam Sistemleri özel cam çözümlerini yeni maskotuyla tanıtacak

    Isıcam Sistemleri özel cam çözümlerini yeni maskotuyla tanıtacak

    Bireysel tasarrufu toplumsal kazanca dönüştürmeyi misyon olarak üstlenen Şişecam Düzcam, enerji tasarrufunu artırmak amacıyla ‘Isıcam Sistemleri’ markası altındaki ürünleriyle sektöre çözüm üretmeye devam ediyor. Isıcam Sistemleri artık, yüksek teknolojiyle ürettiği ürünlerini yeni maskotu Isıcık ile tanıtacak. Isıcam Sistemleri’nin maskotu, tüketicilerin ihtiyacına uygun doğru Isıcam Sistemleri ürününü seçmesini sağlayacak.

    Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam Düzcam, camda üstün teknolojiye ve yılların deneyimine sahip Isıcam Sistemleri markasıyla enerji tasarrufu sağlayan nitelikli yalıtım camları ile farklı ihtiyaçlara özel çözümler üretmeye devam ediyor.

    43 yıldır hayata konfor katan ve bugün 11 milyon hane ve iş yerinin tercihi olan Isıcam Sistemleri, müşterilerinin ısı yalıtımından güneş kontrolüne, ses yalıtımından emniyet ve güvenliğe kadar birçok gereksinimini, üç farklı serisinde yer alan geniş ürün gamıyla karşılıyor.

    Isıcam Sistemleri, yüksek teknolojiyle ürettiği ürünlerini bundan sonra yeni maskotu Isıcık ile birlikte tanıtacak. Isıcam Sistemleri’nin kahramanı Isıcık, yeşil rengiyle Isıcam Sistemleri’nin çevre dostu özelliğini vurguluyor. Cana yakın ve güler yüzlü kişiliği, zeki tavırları ve sevimliliği ile daha iyi yaşam alanlarının oluşumuna katkı sağlıyor. Isıcık, tüketicilerin ihtiyacına uygun doğru Isıcam’ın kullanılmasını sağlayarak, teknolojik bir ürün olan Isıcam’ı tüketicilere yakınlaştırarak, Isıcam ve özelliklerinin hatırlanmasını sağlamak için aktif rol alacak.

    Şişecam Düzcam’ın Romanya’nın başkenti Bükreş’te gerçekleştirdiği Isıcam Yetkili Üreticiler buluşmasında gün yüzüne çıkan yeni maskot, ilk dakikadan itibaren gönülleri fethetti ve Isıcam Sistemleri ailesinin içindeki yerini aldı. VR oyunları ile desteklenen lansmanda yoğun ilgiyle karşılanan Isıcam Sistemleri’nin sevimli ve çevreci maskotu, bundan böyle, kaliteyi tercih eden doğrama firmalarında, dijital mecralarda, Isıcam sosyal medya hesapları ve web sitesinde tüketiciler ile buluşarak, ihtiyaçlara uygun Isıcam Sistemleri’ni önerecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.