DOLAR 32,3383
EURO 35,1897
ALTIN 2248,428
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Işığın yeni formu: Wiggle

    Işığın yeni formu: Wiggle
    06.06.2017
    A+
    A-

    Aydınlatma sektörünün inovatif ve öncü firması LAMP 83, ışığı özgürleştirdi. WIGGLE ile mimari form ve detaylara uyum sağlayan modüler ışık hayata geçerken, kendi ışığını kendin tasarla dönemi başlıyor.

    LAMP 83, sınırsız mimari aydınlatma için benzersiz ve yepyeni bir ürünü hayata geçirdi: WIGGLE. Modüler sistemi ile WIGGLE aydınlatmada bir devrim yaparak, mekanlarda istenilen uzunlukta ışıklı form ve eğrilerin yaratılmasına olanak sağlıyor.

    WIGGLE istenilen şekilde, istenilen uzunlukta ve hayal edilen tüm formlarda olabiliyor. İster ayrı ayrı kullanılan, ister birbirine eklenen modüller sayesinde mimari tasarıma uygun mimari aydınlatma, artık tasarlanabiliyor. Sıva üstü ve sarkıt uygulama seçenekleri ile hayal edilen formlar, mimari ve işlevsel bir aydınlatmaya dönüştürülebiliyor.

    WIGGLE; dinamik aydınlatmanın mimari aydınlatma fonksiyonuna evrildiği, modüler bir ışık sistemi.

    Patenti LAMP 83’e ait olan WIGGLE, düz, dairesel, oval veya eğrisel olarak tasarlanan tüm mekanlara kusursuz şekilde uyum sağlıyor. Özel akrilik difüzör ünitesi; hem şık bir algı sağlıyor, hem de ihtiyaç duyulan ışığı karşılıyor.

    ±25° açı ile hareket eden modüllerden oluşan ve 1.5 m ile 3 m standart boylarda üretilen WIGGLE; bu boyların katları şeklinde birbirine eklenen ünitelerle, istenen uzunluklarda kullanılabiliyor. Ayrıca 1 m ve 3 m çapında tam daire olarak da üretilebilen WIGGLE, standart olarak sunulan DALI dim özelliği sayesinde otomasyona da uyumlu.

    Kullanım Alanları:

    Ofisler, eğitim alanları, restoranlar, karşılama ve resepsiyon alanları, koridorlar, konferans salonları, ışık efekti gereken tüm özel mekanlar.

    Temel Özellikleri:

    • ±25 açı ile hareket eden parçalardan oluşan sınırsız mimari aydınlatma modülü

    • İstenen şekilde, istenen uzunlukta ve istenen formda ürün oluşturma seçeneği

    • 1.5 m ve 3 m standart boylar / 3 m uzatma modülü / Ø: 1 m ve Ø: 3 m dairesel ürün

    • 1.5 m’nin katları boyunca eklemelerle sınırsız uzatılabilme opsiyonu

    • Sıva üstü veya sarkıt montaj

    • 1.5 m ürün = 48 W, 4000 lm / 3.0 m ürün = 96 W, 8000 lm

    • 3000K, 4000K, CRI Ra ≥ 80

    • Direkt – endirekt, çok yönlü ışık dağılımı

    • Gümüş renkli alüminyum gövde, akrilik difüzör

    • DALI dim seçeneği / Otomasyona ve acil durum aydınlatmasına uygun

    • Tasarım: Andreas Tobler

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.