DOLAR 32,5508
EURO 34,9502
ALTIN 2448,352
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Işıltılı makyajın çekiciliği

    Işıltılı makyajın çekiciliği
    22.01.2019
    A+
    A-

    Yüze parlak ve aydınlık bir görünüm veren aydınlatıcılar, makyaj çantalarının vazgeçilmezi haline geldi. Likit, toz ve stik çeşitleriyle farklı kullanımlar için tercih edilen aydınlatıcılar, son dönemin en gözde makyaj malzemeleri arasında. Yüzlerde göz alıcı bir ışıltı yaratan essence’in aydınlatıcıları ile en popüler makyaj trendlerini uygulayabilirsiniz.

     

    Gerek gece gerekse günlük makyajda sıklıkla tercih edilen aydınlatıcılar son dönemin vazgeçilmez makyaj malzemesi haline geldi. Elmacık kemikleri, dudakların kenarı ve şakak bölgesi gibi yüzde ön plana çıkması istenen bölgelere sürülen aydınlatıcılar, canlı ve parlak bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Cilt tipine ve makyaj şekline göre değişiklik gösteren aydınlatıcıları seçmek de bu bakımdan önem kazanıyor.

     

    Hangisini tercih etmeli?

    Eğer kuru bir cildiniz varsa likit aydınlatıcıları tercih edebilirsiniz. essence’in yüksek pigment içeren likit aydınlatıcısı essence glow multi use liquid highlighter  doğal bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Cildiniz hızlıca yağlanıyorsa, daha doğal bir görünüm için ise toz aydınlatıcılar size uygun olacak. Tüm yüze rahatlıkla uygulanabilen essence glow holographic loose powder doğal bir ışıltı sağlıyor. Kolay ve pratik bir kullanım için ise essence glow dewy highlighter stick kullanabilirsiniz. Hem allık, hem far hem de aydınlatıcı olarak kullanılabilen paletler de oldukça kullanışlı. essence glow highlighter palette ile pastel renkleriyle istediğiniz etkiyi yaratabileceksiniz.

     

    Aydınlatıcılar ile yüzünüzde farklılıklar yaratabilirsiniz

    Tercih ettiğiniz aydınlatıcınızı elmacık kemiğinize, burnunuza, kaşlarınızın altına, göz pınarlarınızda uygulayarak yüzünüzde vurgulamak istediğiniz bölgeleri öne çıkarabilirsiniz.

    Burnunuzun kontür yapılan kenarlarının ortasına gelecek şekilde dağıtabilir, kaşlarınızın alt kısmına ve alnınızın orta kısmına aydınlık verebilirsiniz. Kaş kemerinin altına sürdüğünüzde kaşlarınızı daha kalkık görünmesini sağlayacak olan aydınlatıcıları, göz pınarlarınıza uyguladığınızda ise gözlerinizi daha büyük gösterebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.