DOLAR 32,4938
EURO 34,8174
ALTIN 2489,042
BIST 9537,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İskandinav ayakkabı devi ECCO ile çağdaş sokak stiline yepyeni bir yorum geldi

    İskandinav ayakkabı devi ECCO ile çağdaş sokak stiline yepyeni bir yorum geldi
    27.07.2018
    A+
    A-

    İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunun en yeni parçası ST.1 ‘i piyasaya sundu. Premium derinin atletik rahatlıkla buluştuğu yüksek teknoloji ürünü ST.1 serisi, çağdaş sokak stiline yeni bir yorum getirirken, gündelik hayat ritminize en iyi şekilde uyum sağlayacak.

    Danimarkalı ayakkabı ve deri devi ECCO, çağdaş sokak stiline dinamik konfor tabanı eklediği koleksiyonuyla gündelik hayat ritminize uyum sağlayacak harika bir seri sunuyor. İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonun gözde parçaları arasındaki yerini çoktan alan ST.1, atletizm ve eğlence dünyasının senteziyle ortaya çıkan ve yenilikçi olduğu kadar şaşırtıcı bir yapıya sahip.

    ECCO’nun en yeni kadın ve erkek ayakkabılarından olan ST.1 serisi, kullandığı yüksek teknolojiyle atletik bir rahatlık getiriyor. Yenilikçi teknolojinin estetikle harmanlanabileceğini bir kez daha gösteren ST.1, üç bileşenli kakma tabandan oluşuyor. Orta taban yumuşaklığı ve çok tutuşlu dış taban ise ayakkabıyı çok daha dayanıklı ve konforlu hale getiriyor.

    ST.1 spor ayakkabı, ECCO’nun dinamik konfor platformlarını nasıl geliştirdiğini ve birinci kalite derileri nasıl en iyi şekilde kullandığını gösteren en iyi örnek olarak karşımıza çıkıyor. ECCO’nun yenilikçiliğe olan bağlılığı, kullanılan en son teknoloji derilerinde görülebilirken, detaylandırmaları ayakkabının estetik görünümünü ve rahatlık hissini daha da geliştiriyor. Bu seri aynı zamanda, doğal deri yapısıyla beraber örme bağcıklar ve premium dokumalar içeriyor.

    ECCO’nun birbirinden özel, dayanıklı ve şık tasarımlı ürünlerini, Marmara Forum’da, Forum İstanbul’da, Mall of İstanbul’da, ÖzdilekPark’ta, Çekmeköy Metro Garden’da, CITY’S Nişantaşı’nda, Tepe Nautilus AVM’de, Viaport Avm’de ve Palladium AVM’de bulunan ECCO mağazalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.