DOLAR 32,4564
EURO 34,7437
ALTIN 2441,423
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İşletmeler inovatif çözümlerle tasarruf sağlıyor

    İşletmeler inovatif çözümlerle tasarruf sağlıyor
    23.10.2019
    A+
    A-

    Ev dışı tüketim sektörüne yönelik hizmet ve çözümlerini işletmelerle buluşturan Eczacıbaşı Profesyonel, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’nde kaynakların doğru ve verimli kullanımının önemine dikkat çekiyor. Tasarruf sağlayan, çevre dostu ve sürdürülebilir ürünlerinin yanı sıra ücretsiz eğitimleriyle de işletmeleri tasarrufa yönlendirdiklerini söyleyen Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, inovatif çözümlerin işletmelere daha az tüketim, daha çok tasarruf sağladığına işaret ediyor.

    Profesyonel temizlik, hijyen, gıda ürünleri ve hizmetlerini bütünleşik çözümler sunarak işletmelerle buluşturan Eczacıbaşı Profesyonel, dünya genelinde kutlanan 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’nde ev dışı tüketim alanında tasarrufun önemine dikkat çekiyor. Farklı kanallara sundukları çözüm, ürün ve teknik destek ile profesyonel işletmelerin en yakın çözüm ortağı olduklarını söyleyen Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, sektöre kazandırdıkları inovatif çözümlerle tasarruf bilincini artmasına da katkı sağladıklarını belirtiyor.

    “İşletmeler hem tasarruf sağlayan hem de etkili çözüm sunan ürünlere yöneldi”

    İşletmelerin yenilikçi ve tasarruf sağlayan ürünlerle verimlilik kazandığına işaret eden Özbilgin, “Sürdürülebilirliğe verdiğimiz önem doğrultusunda sektörü geri dönüşümlü ürün serisi ile tanıştırdık. Selpak Professional doğa dostu serimiz yüzde 80 geri dönüşümlü kağıtlar ile üretiliyor, üretiminde daha az enerji ve su harcanıyor. Geri dönüşümlü portföy, ülkemiz genelinde başlatılan doğa dostu çalışmaları destekliyor. İnovatif dispenserlerimiz ise hem enerji hem kağıt hem de maliyet avantajı sunuyor. Gereksiz kullanımı önlüyor. Maratem markamızla da yeşil ürünler üzerinde çalışıyoruz. Hammaddeden atığa, ürün döngüsünün her adımında çevre dostu olan ürünler geliştiriyoruz. Özellikle konsantre ürünlerimiz daha az tüketime karşı etkili çözümler sunduğu için son yıllarda büyük ilgi görmeye başladı” diye konuştu.

    İşletmelere ücretsiz hijyen ve tasarruf eğitimi

    Eczacıbaşı Profesyonel, eğitim birimi aracılığı ile sunduğu “Uzaktan Eğitim” gibi programlar ile de sektördeki hizmet kalitesinin artmasına katkı sağlarken işletmelere tasarruf yöntemlerini de aktarıyor. EP Uzaktan Eğitim Programı; temel bilgiler, yüzey temizliği, mutfak hijyeni ve çamaşır hijyeni kategorilerinden oluşuyor. Eğitimlerle doğru ürünün, doğru miktarlarda ve etkin kullanılması konusunda bilinçlendiren Eczacıbaşı Profesyonel, işletmelerde kimyasal ürünlerin gereksiz kullanımını önlüyor. Böylece işletmelerde verimlilik artıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.