DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İşletmelerdeki Premium şıklık: Linen Peçete

    İşletmelerdeki Premium şıklık: Linen Peçete
    31.01.2019
    A+
    A-

    Ev dışı tüketim sektörüne yönelik çözümler sunan Selpak Professional, Linen peçete ile sektöre yeni bir soluk getirdi. Kumaş hissi veren kağıt peçete Linen, işletmelerde kalite ve şıklığı bir arada sağlıyor. Daha kalın ve emici olan Linen peçete, garson katlama özelliği ile de pratik çözüm sunuyor.

    Üstün kalite akıllı seçim mottosu ile ev dışı tüketim sektöründe tercih edilen Selpak Professional, Linen peçete ile daha kalın, daha yumuşak ve daha emici peçeteyi işletmelerle buluşturdu. Yeni bir teknoloji geliştirilerek üretilen Linen Peçete, işletmelere premium bir şıklık getirdi.

    Linen Peçete restoranların favorisi olacak!

    Türkiye’de ev dışı tüketim sektöründe tek olan Selpak Professional Linen Peçete, şıklığının yanı sıra kolay kullanım özelliği ile pratik bir çözüm sunuyor. Garson katlama özelliği ile Linen peçete, işletmelerin vazgeçilmez tercihi olmaya aday. Selpak Professional, Linen Peçete ile farklılaşmayı hedefleyen işletmeler için etkili bir alternatif oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.