DOLAR 32,5905
EURO 34,8589
ALTIN 2492,529
BIST 9703,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul için Sıla vakti

    İstanbul için Sıla vakti

    Pop müziğin sevilen sesi Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon işbirliğiyle yapılan konser programı ile Harbiye Açıkhava’da 5 gün üst üste konser verecek. Bu kış verdiği ‘Heybeden Şarkılar’ konser serisi ile büyük beğeni toplayan Sıla, 22- 23- 24- 25- 26 Temmuz’da yine ‘Heybeden Şarkılar’ temasıyla hayranlarının karşısına çıkacak.

    İstanbullu hayranları için yoğun bir konser programı düzenleyen Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda 5 gün üst üste sahne alacak. Kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkıları da repertuarına alan başarılı şarkıcı, 5 gün boyunca Harbiye’yi sallayacak.

    İLK İKİ GÜN BİLETLERİ ŞİMDİDEN TÜKENDİ

    Sevenleri tarafından heyecanla beklenen 5 günlük konser serisin ilk iki gün biletleri şimdiden tükenen Sıla, konserlerinde on binlerce hayranıyla bir araya gelecek. Bu yıl alışılagelmiş konser repertuarının dışında özel bir seçki hazırlayan Sıla, kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkıları da seslendirecek. 5 gün boyunca Harbiye’yi sallayacak olan Türk popunun yıldız ismi, İstanbullulara müzik ziyafeti verecek.

    TARİH: 22- 23- 24- 25- 26 Temmuz 2017

    SAAT: 21.15

    YER: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.