DOLAR 32,5804
EURO 34,8032
ALTIN 2508,86
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul Marriott Hotel Şişli’de “Bize güvenin ve Şef’e teslim olun”

    İstanbul Marriott Hotel Şişli’de “Bize güvenin ve Şef’e teslim olun”
    11.10.2018
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International, değişen dünya ve buna bağlı olarak değişen misafir profilini her zaman çok yakından gözlemliyor. Dünyanın dört bir yanındaki otellerinden elde ettiği verileri inceleyen zincir son dönemde yeme içme alanında güzel sürprizlerle şaşırtılmayı bekleyen misafir sayısındaki artışı fark ederek, bu trende paralel yeni uygulamalara yöneldi. Amerika’daki Marriott Irvine Spectrum ve Marriott Charlotte otelleriyle aynı zamanlarda İstanbul Marriott Hotel Şişli’de de hayata geçirilecek olan “Bize güvenin ve Şef’e teslim olun” konseptli deneyim 22-30 Ekim tarihleri arasında The Dish Room Restoran’da menüye eklenerek misafirlere sunulacak.

    Dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International, değişen dünya ve buna bağlı olarak değişen misafir profilini her zaman çok yakından gözlemliyor. Kendine ait tescilli teknolojilerle misafir beklentilerini her daim analiz eden otel zinciri, bu analizlerden yola çıkarak trendleri belirliyor. Dünyanın dört bir yanındaki otellerinden elde ettiği verileri inceleyen zincir son dönemde yeme içme alanında güzel sürprizlerle şaşırtılmayı bekleyen misafir sayısındaki artışı fark edince, bu alanda yeni uygulamalara yöneldi. Amerika’daki Marriott Irvine Spectrum ve Marriott Charlotte otelleriyle aynı zamanlarda İstanbul Marriott Hotel Şişli’de de hayata geçirilecek olan “Bize güvenin ve Şef’e teslim olun” konseptli deneyim 22-30 Ekim tarihleri arasında The Dish Room Restoran’da menüye eklenerek misafirlere sunulacak.

    Mevsimine göre, en lezzetli ve en taze  yiyeceklerle Marriott Şişli’nin hem yetenekli hem de yaratıcı Executive Şef’i Yavuz Taşdemir tarafından o anda hazırlanacak sürpriz spesiyaller, Şef’e güvenerek seçimi ona bırakan misafirlere benzersiz ve keyifli bir yemek deneyimi yasatacak. Ayni masada birlikte yemek yiyen misafirlerden Şef’e teslim olmayı seçen herkes farklı deneyimler yaşamayı tercih ederlerse her biri için kendilerine özel farklı yemekler hazırlanacak.

    Marriott International bünyesinde bu sene ilk defa uygulanacak olan “Bize güvenin ve Şef’e teslim olun” deneyimi misafirlerden tam not alırsa onumuzdaki sene zincirin dünya çapında birçok otelinde hayata geçirilecek. İstanbul Marriott Hotel Sisli dahil olmak üzere dünyada sadece üç farklı otelde bir hafta boyunca misafirlerin, gurmelerin ve lezzet tutkunlarının deneyimine sunulacak bu yepyeni trendi tecrübe etmek için mutlaka rezervasyon yaptırmanız öneriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.