DOLAR 32,3274
EURO 35,0867
ALTIN 2298,984
BIST 8982,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul’da Aston Martin rüzgarı

    İstanbul’da Aston Martin rüzgarı
    21.04.2017
    A+
    A-

    Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar, dünyada sadece 24 kişinin sahip olduğu, 2.4 milyon pound değerindeki “Vulcan” modelini Türkiye’de ilk kez İstanbul Autoshow fuarında sergiledi. Aston Martin’in sadece pist kullanımı için ürettiği ve otomobil tutkunlarının “şaheser” olarak yorumladığı Vulcan zamanın çok ötesinde teknolojik özellikleriyle fuara damgasını vurdu. Fuarda sergilenen birbirinden özel Aston Martin modelleri de ziyaretçilerden büyük ilgi topladı.

    Otomotiv Distribütörleri Derneği(ODD) tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve 9 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan olan İstanbul Autoshow 2017 fuarının açılışı gerçekleştirildi. “Geleceğe Yakından Bakın” teması ile düzenlenen bu yılki fuara, İngiliz efsanesi Aston Martin’in Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar; sergilediği 6 model ile damga vurdu.

    2.4 Milyon Pound Değerindeki Özel Üretim “Vulcan” İlk Kez Türkiye’de
    Aston Martin’in sadece pist kullanımı için ürettiği ve 24 adetle sınırlı tuttuğu Vulcan modeli, 7 litrelik V12 motora sahip. Otomobil tutkunlarının şaheser olarak yorumladığı Vulcan modeli sıra dışı tasarımının yanı sıra, 820 beygirlik motoru ve hafifliği ile İstanbul Autoshow fuarına katılanlardan büyük ilgi gördü. 2.4 milyon pound fiyatıyla satışa çıktığı bir saat içinde 24 alıcı bulan Vulcan, İstanbul Autoshow fuarı vesilesiyleTürkiye’de ilk kez sergileniyor. Aston Martin Kreatif Grup Başkanı MarekReichman’ın başkanlığındaki tasarım ekibinin imzasını taşıyan bu süper otomobil, keskin hatları ve ince far tasarımıyla tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

    İstanbul Autoshow fuarının açılışında konuşan ve Aston Martin ile başarılı bir işortağı olduklarının altını çizen Aston Martin Türkiye Distribütörü D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya: “İngiliz efsanesi Aston Martin’in distribütörlüğünü aldığımız 2015 yılından bugüne İngiltere’deki fabrikadan hatırı sayılır sayıda araç satın aldık. Aston Martin ile işbirliğimiz her geçen gün artarak devam etti. İnanıyorum ki bu ortaklık çok uzun yıllar devam edecek.Aston Martin ile ilgili büyük hedeflerimiz var. Aston Martin bizden, biz Aston Martin’den çok memnunuz. D&D Motorlu Araçlar olarak başarımızın şu an tüm Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerinde örnek olarak gösterilmesi de bizleri ayrıca gururlandırıyor. Şunu da ayrıca belirtmek isterim ki Aston Martin tarihindeki en büyük yatırımı Türkiye’ye yaptı. Bunu kendilerinden duymamız onur verici.Önümüzdeki 5 yıllık planlamamızda Türkiye’de daha fazla noktada olmayı hedefliyoruz. Uzun vadede, Aston Martin satışlarında şu an en fazla satışı yapan İngiltere’yi geçmeyi hedefliyoruz. İngiltere’de elbette çok farklı bir Aston Martin algısı var. Aston Martin’in Türkiye’de bilinirliğini ve marka değerini arttırmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Aston Martin geniş bir model yelpazesine sahip. Türkiye’deki tüketici alışkanlıklarını ve tercihlerini ölçümleyerek, yorumlayarak hareket ediyoruz. Bir çok Aston Martin modeli dünya piyasaları ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkıyor. Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda bu ülkeye ve halkımıza inancımızı hiç kaybetmedik. Ülkemize duyduğumuz güvenle birlikte D&D Motorlu Araçlar olarak daha fazla yatırım yapma kararı aldık. İstanbul Yeniköy ve İzmir FolkartTowersshowroomumuza ek olarak yakın zamanda 3’üncü Aston Martin showroomunu Ankara’da açmaya hazırlanıyoruz.” dedi.

    İstanbul Autoshow fuarı için Türkiye’ye gelen Aston Martin Orta Doğu-Türkiye-Kuzey Afrika CEO’su Christopher Sheppardkonuşmasında: “Türkiye’de Aston Martin’e gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Aston Martin Türkiye pazarında hak ettiği konuma kısa sürede distribütörümüz D&D Motorlu Araçlar’ın başarılı çalışmaları ile ulaştı. Aston Martin’e sahip olmak özel bir deneyim. Türkiye’deki Aston Martin sahipleri de araçlarına tutku ile bağlılar. Bir spor otomobil yaratırken, teknoloji ve lüks arasında mükemmel bir denge gerekir, arayüz ve mühendislik ilişkisi, üretim ve diğer disiplinler de oldukça önemli. Aston Martin ailesi olarak aynı amacı taşıyan tüm disiplinlerle bütüncül bir yaklaşıma sahibiz. Çünkü Aston Martin markası “harika ve güçlü spor otomobiller” demek. Bu da bizi diğer markalardan farklılaştıran en önemli unsur.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.