DOLAR 32,3351
EURO 35,1901
ALTIN 2246,103
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul’da komşuluk balkonlardan devam ediyor

    İstanbul’da komşuluk balkonlardan devam ediyor
    27.03.2020
    A+
    A-

    Son aylarda tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına yönelik sağlık tedbirleri kapsamında kamu otoritelerince yapılan uyarılarla birlikte halk zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmama kuralına uyuyor. Türkiye’nin en kalabalık metropollerinden İstanbul’da sokaklar büyük oranda boş, trafik ise sakinliğiyle tarihi günlerini yaşıyor. Böyle bir zamanda ise komşuluk ve sosyalleşme özellikle büyük ölçekli sitelerde balkonlardan yaşatılmaya devam ediyor.

    AND Pastel’de Balkon Konseri

    Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu ve bu zor günlerdeki dayanışmayı devam ettirecek güzel anlar yaşandı. AND’nin eski mahalle ve komşuluk alışkanlıklarını bugünlere taşımak üzere ‘’Yeni Nesil Mahalle’’ mottosuyla Kartal’da inşa ettiği AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

    İstanbul Kartal’ın en büyük ölçekli projelerinden biri olan AND Pastel’in sakinleri, evlerinde geçirdikleri bu zorlu günlerde, komşuluk ilişkilerini unutmadılar. Yan yana olamasalar da birbirlerine destek olacakları bir etkinlik ile evlerinin balkonlarından bir araya geldiler. Site sakinlerinden DJ Canberk KIR’ın balkon konserine tüm site sakinleri evlerinden eşlik ederek katıldılar.

    Site sakinleri ile birlikte bu etkinliğe online olarak katılmak isteyenler için de AND Gayrimenkul’ün sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın gerçekleştirildi.

    AND Pastel’de yaşayanlar birbirlerine destek olurken, sağlık çalışanlarını ve kendileri için dışarıda olan tüm ekiplere de alkışlarıyla teşekkür etmeyi unutmadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.